Jobb,City, Diner &Top of the rock.

Då var det fredag igen.
I min värld är det bara måndag och fredag....nästan!
Min värdmamma stack in huvudet vid 6am imorse och sa att nu drar jag!
Barna sov till 7 innan lilleman skrek MAAAAAAAAAAMMMMAAAAAAA hejdlöst och lite gråtattack på det. Men jag är van nu, hehe :)
Efter jag kört de till skolan skypade jag en sväng med mamma som fyller år idag. Sedan drog jag till Barnes and noble och mötte madde som satt och försökte göra viktiga saker på datorn med det slutade med att vi satt och pratade istället. eehehe!
Köpte även The girl who played with fire av Stieg Larsson. Jag lästa ut första boken igår och dom är ju så bra så jag har redan läst 50 sidor ur denna.

Hämtade upp lillkillen vid 12 och förskte köra hem för att ge honom lunch. Det gick sådär. Hela våran gata vart avspärrad pågrund av uppröjning efter snö "stormen" så vi fick polisescort till huset. Jätte trevlig polis!!
Slängde ihop lunch till lilleman och sedna in i bilen igen tio minuter efter för att plocka upp E på skolan och sedan hämta upp min värdmamma downtown för att köra till barnläkaren och kidsen the flu shot. Många tårar innan som kunde sprats till bättre tillfällen för "Det gjorde ju inte ont!!"
Åkte och handlade lite mat på Trader Joes innan vi drog oss hem igen för att lägga lilleman till en nap.
Jag slutade vid 4pm.
Drog in till city vid 5 och mötte upp Ida och hennes föräldrar som är på besök här för en middag på Ellens stardust diner och sedan ett besök på Top of the rock.
Bra fredag bra fredag! Nu kör vi mot helg.


Det var så himla fint när jag gick till tåget nu i eftermiddags!


Klarblå himmel :)


Inner på the Diner!


Isbanan vid rockefeller har öppnat igen:)

Love,
A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

RSS 2.0