Onsdag - Cupcake.

Det är redan onsdag idag och veckan springer på som vanligt!
J har varit hemma med mig idag då judarna firar judiskt nyår i slutet av denna veckan och J går ju som sagt på en judisk preschool. Vi lekte och busade på förmiddagen nere i källaren. Och efter lite lunch i magen tog J en nap och vid 3 tiden hämtade vi upp E och åkte iväg på våran playdate. Det är en familj som flyttat hit från LA. Mamman är svensk. Barnen lekte jätte bra ihop så vi var där i nästan två timmar. Lagade middag när vi kom hem. Och nu hämtar snart min franska kompis Camille upp mig för vi ska på aupairmöte ikväll - CUPCAKES!

Jag har tyvärr inga bilder att vi er idag.
Imorgon är även E ledig. Då blir det en lunch playdate!

OCH INTE ATT FÖRGLÖMMA; PAULINE SÄTTER SINA FINA SMÅ FÖTTER PÅ AMERIKANSK MARK IMÅNKVÄLL!!!

Love,
A

9 månader.

Gårdagens klass på School of Visual arts var underbar! Som jag sagt innan - jag fullkomligt älskar läraren. Han är så jäkla rolig!! For example; Igår när vi pratade om inköp av ny kamera säger han. "Okey class, this you can write down!" Alla sitter med pennorna i högsta hug "RTFM" Hela klassen ser ut som frågetecken? "Read the fucking manual." Alla gapskrattade!

Ibland är det såklart lite (läs; JÄTTE) svårt att förstå vad han pratar om. Men jag ska försöka pula lite med mina inställningar på kameran i helgen så ska det nog gå lättare att förstå vad han babblar om;)

Dagen har flutit på bra. Första rediga arbetsdagen på hm... sen i torsdags. Filips carservice hämta honom vid 3 tiden. Det var lite konstigt att säga hejdå. Han som varit med mig nu i 13 dagar. Det har iallafall varit ett par roliga dar tillsammans och jag är jätte glad att han tog chansen och kom och hälsade på mig!

Eftermiddagen har spenderats ute. Det är fortfarande shortsväder här! Dock börjar jag bli lite trött på detta växlandet.. Ibland är det varmt och ibland fryser man. Vet aldrig vilken temperatur det är... Men jag ska inte klaga! För sen när kylan kommer kommer jag klaga att det är för kallt, aldrig är man nöjd!


Empire var ståtlig där hon stod när jag gick till tåget igårkväll!

Idag har jag gått en graviditet på amerikansk mark. Alltså - 9 månader ifrån Sverige. Inte illa pinkat av en mamma gris som mig! 

Nu väntas en kall dusch innan jag ska krypa ner under mina nytvättade lakan :)
Jobbar heldagar resten av veckan så jag behöver min skönhetssömn nu!

Love,
A

Helgens bravader!

Också var denna helgen med över!
Vi har hunnit med en hel del! I fredags åkte vi in till NYC runt 11 tiden och var inte hemma igen förens sent på kvällen. Det spöregnade hela dagen! Verkligen hela dagen, och vi blev dyblöta när vi kom in till manhattan vid 12 och gick sedan blöta resten av dagen. Det var lite surt! Men vi höll humöret uppe under våra paraplyer inköpta för 3 dollar. Vi besökte bl.a Macey's och Belive it or not. Vi strosade även lite uppe på highline som är ett gammalt tunnelbane spår som de gjort om till en typ park eller ett stråk så att säga. Super vackert fast att regnet öste ner....
Åt middag på the Diner i South Orange innan vi traskade hemåt i regnet igen.


Dom har börjat sälja julpynt inne på Macy's. Lite tidigt va?


Träffade starke Adolf inne på Belive it or not-


Och en lossasman som tog kort på sin fru... Alla blev lika förvånade, hah!


Lördagen började vi med att kliva upp och tog 10 tåget in till Manhattan för att hitta ett brunch ställe. Det slutade med ett besök på Max Brenner's. Det ligger på broadway between 13th & 14th st. Dom är speciallister på chocklad. Så vad tror ni vi åt till frukost? Jo chocklad! Vit chockladmjölk med grädde och pannkakor med mjölkchocklad och vit chocklad och lite glaserade bananer på toppen - mums! 

När vi mött upp Therese gick färden ut till frihetsgudinnans lilla ö (än en gång). Efter en dryg timmes väntan var vi där. Tog kort och kände oss turistiga innan vi åkte tillbaka in till Manhattan och vinkade hejdå till Therese som skulle jobba kväll. Medans jag och Filip fortsatte till röda trappan för att se fall vi kunde få tag i någon bra broadway. Tyckte det var lite för dyrt så istället blev det ett besök på TGI fridays och sedan bion Moneyball på time square innan vi tog 10 tåget hem igen för en god natts sömn!


Ett ställe jag verkligen kan rekomendera!


Jag vet, fokusen ligger på bakgrunden men det är för att jag hade min lilla kamera med mig och inte systemkameran...


Där står hon så ståtlig!
Dom ska rusta upp henne nu under vintern så detta var en av de sista helgerna man kan åka ut till henne.


Två glada prickar!


Söndagen spenderades på jersey garden och IKEA.
Vi kom dit runt 11 tiden och det var typ inte en jäkel på parkeringen! Jersey Garden är ett stort outlet mall och man får nästan alltid köra runt och jaga folk som kommer ut från mallet för att kunna ta deras parkeringsplats. Räkna med en halv timme lixom.
Efter lite shoppande åkte vi över till IKEA för lite svenska inköp. Bla en ram till min tavla jag köpte förra helgen. Så nu sitter den fint på väggen! Köpte även två fotoalbum som jag ska göra till barnen i hejdå present.


Såhär lite bilar var det...


När man går ut säger IKEA [hä dö] till en.


Jag kom ut med en rosa mjukisdress.


Ett par manchester byxor från F21 för $19.


Barnens fotoalbum.

Jag kom även ut med två par convers till brossan och en liten liten förtidig födelsedags present till älskade Pauline:)

Nöjd som en ärta efter helgens roligheter sitter jag nu här och väntar på att mamma ska ringa på skype.
Ikväll hålls lektion nummer två av min fotokurs på School of visual arts. Jag ser verkligen fram emot den! :)

Ha en bra dag Sverige!

Love,
A



En torsdag.

Jobb jobb jobb blandat med lite gott umgänge!
Det är vad veckan bjudit på. Imorgon är det fredag och jag jobbar 2 timmar på morgonen sedan är jag ledig.
Det blir inget Chicago. Pungt slut.
Istället spenderar vi timmarna i New York City innan Filip sätter sig på planet hem igen på tisdag kväll.

J har varit hemma idag. Han har blivit förkyld och fått vila hela dagen.
Ikväll kom madeleine och hämtade upp oss för ett besök på Cheesecake Factory. Mums fillibaba.

Jag har inte någon riktig blogglust för tillfället. Dock hoppas jag att den kommer tillbaka snart!
Inga bilder har jag heller att visa er...

Hoppas ni får en bra helg Sverige! :)

Love,
A

The Love for one Orange.

Min värdpappa visade mig en artikel ur The New York Times om våran lilla by.

Ni kan läsa den HÄR om ni vill.


(Bilden tog pappa när det var här i slutet av Juni)

Love,
A


School of visual arts

Igår var det måndag och jag hade min första klass på SVA.
Det blev lek och matlagning med barnen innan vi tog 5 tåget in till City för att lämna över till min värdpappa.
Filip vek av vid flatiron medans jag sprang vidare för att försöka komma i tid. Jag lyckades!
Klassen var super! Jag fullkomligt älskar läraren. Han var svin rolig och förklarade allt tre tusen gånger på olika sätt så att man kunde få en bild i huvudet om vad det var han pratade om. Så efter tre timmar i ett amerikanskt klassrum sittande vid en amerikansk stol/bänk var min röv rätt död men jag gick ut med ett leende på läpparna och mötte upp Filip på penn station som varit ute på egna äventyr. Vi var hemma vid 11 tiden igår. Så satte jag mig vid datorn och proppade i mig lösgodiset jag inhandlat på sockerbit på Christopher st i söndags. Var i säng vid halv 12.



E var redo!


J också!



School of visual arts.


Love,
A




En turist helg!

Hej på er och ursäkta att jag inte uppdaterat på hela helgen. Men det har varit fullt upp sedan Filip anlände.
Vi spänderade både lördagen och söndagen inne i NYC för att visa honom alla turistgrejer. Så nu har vi betat av det "viktigaste"

I lördags såg vi central park, empire osv. Tittade på Mary Poppins på broadway med Therese på kvällen.

Söndagen bestod av downtown. Ground zero, brooklyn bridge osv. Mötte upp Ida och Malin framåt eftermiddagen. Gick lite i SOHO innan vi åt middag och sedan åkte hem.


Central Park




Inne på M&M's


Vi lyssnade på en gratis konsert i Madison square park.


Sen blev det mary poppins :)



Söndagens bilder;






Vi hittade en street artist som målade tavlor med sprayfärg och en spackelspade.
Impressive!

Love,
A



Om första dagen

Igår var alltså Filips första dag här med mig. Hans "morgon" började klockan 11.30 då jag gick ner och bankade på dörren, hah!
Jag hämtade upp lilleman och sedan gick dom ut för att spela lite baseball medans jag lagade mat. Medans J tog en nap hjälpte Filip mig med att installera min videokamera på datorn(äntligen :D). Så nu har jag kollat igenom alla filmer jag tagit. Det var en hel del!
När det var dags att plocka upp E på skolan väckte jag J som verkligen hade behövt sova mer! Efter lite lek på lekplatsen och en del presenterande åkte vi till Carvel för lite glass och sedan vidare till the reservation i West Orange för att visa Manhattans fina skyline. Innan vi var hemma hade klockan hunnit bli halv sex så ungarna gick ut och lekte me granntjejen medans jag bakade pizza och Filip höll mig sällskap. Förutom en liten liten (läs jag blev rasande) insident framåt kvällskvisten så var dagen jätte bra och gick i rykande fart :)
När mina värdföräldrar kom hem vid 9 tiden åkte jag och Filip iväg till Short Hills för att ära Cheesecake. Mums, tyckte han! :)

Datorn vägrar att ladda upp bilder och vi måste dra nu!

Love,
A

Filip har anlänt!

Hej på Er!
Vilket konstigt väder det varit idag! 
Var varmt och skönt på förmiddagen. Nästan sådär jobbigt fuktigt. Det blev fuktigare framåt lunchtid - började spöregna! Så picnicen vart inställde och inget zoo blev det heller.
Picnicen förflyttade jag och barnen inomhus på en filt i köket. Det tyckte dom var jätte spännande! Och sedan underhöll vi oss så gott det gick här inne medans regner öste ner ute.
Filip anlände runt 4 tiden. Helt otroligt sjukt och fruktansvärt roligt att få träffa honom här, på andra sidan jorden!
Barnen fullkomligt älskar honom. "Nej, jag vill hålla i Filips hand!" Jag kan ju bara berätta att jag är billig. Väldigt billig för tillfället, haha! :) Men det är kul att dom ter sig till nya och är öppna och glada.

Min värdmamma var tvungen att jobba över idag igen så efter att vi ätit potatis"chips" i ugnen och panerad kykling gick jag och la barnen medans min värdpappa åkte iväg på en grej på E's skola. När barnen somnat satte jag och Filip på robinson och satt och snackade.
Har precis kommit upp ur källaren. Sängen är bäddad och Filip sover nog redan som en stock! Kan han behöva. Imorgon är det fredag och sedan helg. Den kommer vara så fullspäckad med allt vi ska hinna med!


En bild från våran inomhus picnic!

Love,
A

Nu var det några dar sen!

Oj, nu har jag inte bloggat på rysligt många dar!
Som ni såg i sista inlägget jag gjort så ska jag ut och resa igen. Jag älskar att resa och har verkligen kommit igång nu! Gäller att passa på känner jag, nu när jag bara har dryga 4 månader kvar i staterna innan det bli hem och jobba järnet!
Jag har några fler destinationer jag vill klara av innan jag slutligen sätter mig på planet hem till mellanmjölks landet igen.

Jag kom precis hem. Har varit och handlar lite mer mat nu inför finbesöket och sitter nu och typ väntar?
Filip landar om ca 2 timmar. Men innan dess ska jag ha hunnit med att plocka upp J, laga lunch, åka till E's skola där det väntas en picnic playdate med A och barnen och lagt J för en nap.
Har planer på att dra till the zoo i eftermiddag. Om det inte börjar regna så gör vi nog det.
I helgen väntas Manhattan för hela slanten!


Jag saknar Rasmus ibland. Idag är en sån dag.

Love,
A




På resande fot igen.

Jag och Filip bokade flygbiljett upp till Chicago, IL igår.
Vi blir borta över helgen den 23-26 sep :)



Love,
A


Preeschool.

Efter att lillponken varit hemma med mig hela dagarna den senaste månaden började han idag Preeschool. 
Vilket betyder att jag har ett break igen mellan 9-12. Känns bra! Har mer energi att ge dom då!

Så på det breaket idag gick jag till starbucks och drack kaffe och träffade en "ny" tjej. Vi hade jätte trevligt!!




Om ni bortser från min dubbelhaka(jag förmodar att man måste betala något för att inte ha gymmat på över 5 månader?) så gillar jag bilden!

Nu ska jag forsätta städa mitt rum. På torsdag anländer ju Filip!:D

Love,
A

11 September 2011

Och då har vi alltså kommit fram till dendär dagen. Dendär dagen som jag och Therese pratade om för nästan exakt 8 månader sedan nu. Vi var i downtown en ruskigt kall vinterdag med klarblå himmel och jag fick för första gången se det med mina egna ögon. Ground Zero.

Alla har vi våra minnen av vad vi gjorde just den dagen. För 10 år sedan. Min årskull gick i 4.an. Det var en helt vanlig tisdag. En tisdag som skulle gå till historien. En tisdag som våra barn troligtvis kommer att läsa om i historieböckerna. Det var en tisdag, som skulle förändra allt.

Tisdagen den 11 September 2001 var jag 10 år och bodde i Sverige. Jag hade inte en aning om vad "World trade Center" var för något.
Söndag den 11 September 2011. Tio år senare. Är jag 20 år och bor i USA. 30 minuter utanför New York City. I ett område där genomsnittet av människor - kände någon som omkom.



Såhär såg det ut när jag besökte det 11 september 2011.





Vandra 100 gator.

Jag och Ida bestämde oss för att åka in till NYC denna lördag.
Vi hade inte riktigt planerat exakt vad vi skulle göra mer än att möta upp Lovisa och hennes tjej gäng och sedan se vart det bar hän. Vi hade helt olika planer, dom ville på museum och vi var inte sugna alls så istället vandrade vi uppåt på manhattan. Från 34 gatan upp till 125 gick vi. Tog sedan tunnelbanan ner till SOHO och inhandlade (vilket inte var planerat) mina älskade skor. Jag är verkligen helt såld! Jag kan bara stå och titta på dom. Haha, va fasen ha hänt med mig!? Sån här shopping människa var jag verkligen inte innan jag kom hit. Sjukt!

Vi bokstavligt talat sprang upp från SOHO st till penn station i sista sekund för att inte missa tåget hem.
Efter att vi duschat och provat hela min garderob var vi redo att åka till TGI Fridays för att äta tre rätters och fira Ida som fyllde 19 för några veckor sedan.
Det blev en väldigt trevlig dag!


Vi träffade på ett motorgäng som skulle gå i paraden som hölls för minnet av 11 september.




På våran vandring uppåt hittade vi ett random slott.


Vi var inne i conversbutiken.


En tysk tjej vid namn Anna


Therese och Lisa


Ida, Jag och Malin


Jag och födelsedags barnet

Love,
A


Ett korsord fast ändå inte.

Jag är kär


I mina nya


Jeffrey Campbell

som kostade lite för mycket....

Ice cream social,

Det har varit jätte konstigt väder idag. Gillar inte detta sviftande.
När jag i måndags kom hem från vackra och framförallt varma och sköna Arizona, det var uppemot 110 farenhight(jag trivdes!!!!!!!!!), möttes jag av 25 grader och mulet konstigt väder. Det började regna och oska på natten och regnade konstant framtills onsdag kväll ungefär. Då sprack det upp lite och nu idag var det kallt på morgonen men efter 1 tiden ändrades allt på typ en timme och det blev varmt. sådär äckligt klibbigt fuktigt. Blää!

Jag och J hade en playdate med A&A på förmiddagen. Vi blev bjudna på lunch och hade några riktigt bra timmar tillsammans. Efter att J tagit en nap åkte vi och plockade upp E. Dom lekte lite ute på skolgården innan vi åt mellanmål hemma och sedan middag. Vid 6 åkte vi tillbaka till hennes skola för en "Ice cream social" grej. Där fick barnen äta glass och springa runt och leka med alla kompis medan alla föräldrar, babysitter, nany och aupairer pratade vuxenspråk i två timmar. Barnen älskade det och var helt genomsvettiga när vi körde till tågstationen för att möta upp min värdmamma vid 8. Ja, det blev som sagt några extra timmar idag med.
Inte gör det mig något. Jag är ändå så himlans trött efter förra helgens bravader och hela denna veckan som har bestått av alltihop förutom sömn. Så nu ska jag krypa ner undet täcket och sova mer än 6 timmar. GILLA knappen på det!
Imorgon drar vi in till New York City, jag och Ida. Möter även upp Lovisa och en annan tjej därinne. Kan bli en riktigt bra dag! Och på kvällen firande av Ida som fyllde 19 för ett par veckor sedan :)


folk...


J fick tag i en ballong.


som han sekunden efter råkade släppa så den flög upp till himlen.

Love,
A


En bra dag.

Det är torsdag idag. Jag orkar inte gå ner och hämta kameran och överföra bilder. Jag orkar inget annat än att sova känns det som.
Ja, det har varit en toppendag. Med både musik på biblioteket, skypedate och lite felbokning av hotell, stött på en svensk aupair, planerat morgondagen, nästan hela helgen kirrad och på torsdag anländer Filip till staterna.

Blev ett såntdär grymt härligt 15 timmars pass ihop med barnen idag. Efter lite bakande och gnällande om att dom inte ville äta middagen jag lagat(trotts att båda tillslut åt två stora portioner) somnade dom gått på var sin arm tätt intill mig runt 9 tiden.


Bilder från i fredags.
Gangster J! ;)


<3


E :)

Love,
A

Det är okej att känna.



Berörande film. När man lever så nära inpå det vet man hur det kan kännas.

Love,
A

Nya resor?

Om allt går enligt planerat bordar jag ett flyg igen, till ny destination, om 15 dagar.
Mer information kommer :)

Love,
A

You got mail!

Ibland händer det


att man hittar sånna här fina packet adresserade till mig på fastubron.


med detta fina innuti!
Detta kom någon vecka efter min födelsedag. Skotte, som jag förövrigt älskar över allt annat godis på hela jorden, åts upp samma dag. Lösgodiset är lite kvar av och nallen sitter fint på mitt skrivbord och kolla på mig tillsammans med alla andra underbara bilder av mig och min älskade vän Pauline!



I fredags var det dags igen. Det bara låg där bland all post.
Ett fint litet handskrivet brev från Lisa <3

Love,
A

First day of school!

Att börja jobba igen var faktiskt riktigt kul! Man kommer tillbaka med ny energi när man inte varit hemma på hela helgen.
Tisdagen började med att E började first grade, min lilla gumma har växt som bara den på dessa 8 månader jag fått följa henne! Det var fint att få vara med om!
Lilleman börjar inte skolan förens på måndag så han får vara hemma med mig en extra vecka. Lyxigt! Behöver han!
Efter lite biblioteks bus och tåg räknande bestämde vi oss för pizza på the Trattoria. J var överlycklig och tuggade i sig två stora plain slicer. Efter det åkte vi hem och hans fröknar kom på besök. Han fick en "homework" det gillade han starkt kan man säga! Vänta bara, tänkte jag... hehe!
När vi plockat upp E från hennes första dag var alla barnen, eller ja barnen och jag kanske jag ska säga trötta. Det blev en lugn eftermiddag. J tog en kort nap och jag mös med E.
Fisk gryta och ris till middag och en lugn kväll hemma.
Det var min tisdag det! Här kommer några få bilder;


Lilla gumman!


Riktigt amerikanskt, eller vad säger ni?

Love,
A


Drömmar.

Och nu sitter jag här hemma i mitt rum igen i South Orange.
Söndagen var även den en tidig uppgång. Planet lämnade Phoenix runt 10.30. Landade sedan i NJ vid 6 tiden på kvällen.
Jag hade verkligen en fantastisk helg! Att få ha träffat mina underbara släktingar - ÄNTLIGEN känns helt galet bra! Jag som har längtat, väntat, planerat och försökt att få till en resa till dom i jätte jätte jätte många år nu. Och nu när det väl blev av blev det en väldigt förhastad resa och alldeless för kort. Men bättre kort än ingen alls! Det betyder bara att jag måste återvända inom ett år :)

Vilka snabba vändingar livet kan ta. För ett år sedan satt jag hemma i Benestad och drömde mig bort till det stora landet i väst. Ett år senare sitter jag nu här - i drömmarnas land. Tror ni att jag har slutat drömma? Sjutton heller! Här dröms det på! Om jorden runt resor, eget hus, bil, att besöka alla världens hörn, bo på andra platser i USA och sommarjobb i MN. Drömmarna tar aldrig slut. Fast att jag trotts allt är ganska nöjd med mitt liv som det ser ut nu så ska det såklart bli skönt att få en "normal" vardag igen om dryga 4 månader. Lön den 25 och inte behöva bo på jobbet, egen bil och bestämma själv om man vill ha kläder över hela golvet eller att skrivbordet ser ut som andra värld kriget.
Men just nu- jo jag är rätt nöjd!

Much Love,
A


The Grand Canyon.

Söndagen började även den väldigt tidigt. Efter lite frukost i magen körde Sue mig till min pick up.
Det finns inte så mycket att berätta om söndagen då det spenderades rysligt mycket i en van tillsammand med 6 andra förväntansfulla turister, lite stopp här och var och massor med korttagning på naturens egna undervärk Grand Canyon.

Så en liten varning om mycket naturbilder skulle jag vilja utfärda. Annars; Titta och njut.


Första stoppet för dagen var staden Sedona där väldigt många västerfilmer från 50 talet är inspelade pågrund utav sina röda berg och kaktusar runtomkring.


Erkänn att det skulle kunna vara något man ser på tv?


Frukost stopp i Sedona by.


utsikt tagen från minibussen.


Ännu en bild tagen från bussen. Naturen ändrades snabbt!


Första utsikten över the grand canyon.
Detta är, om jag ska vara helt ärlig, den bästa bilden jag tog under hela dagen.


Bildbevis på att jag fakriskt varit där, hah!


Här stod jag i kön till..............


en helikoptertur på 30 minuter:)


Grand Canyon i bakgrunden.









Love,
A


New York - Arizona.

Jag vet att ni är många där ute som är nyfikna på min helg.

Den startade tidigt på lördag morgon. Närmare bestäm 5am. Jag klädde på mig, borstade tänderna och min värdpappa körde mig till flygplatsen (tar ca 15 min). Checkade in och väntade på att få gå ombord planet. Flygresan tog ca 5 timmar och jag sov igenom säkert 4 av dom. Det var fruktansvärt kallt på planet så att jag inte blev stört förkyld är ju ett under! Var framme i Phoenix runt 9. Det är tre timmars tidskillnad från NY/AZ.
Mina fantastiska släktingar stod där och väntade på mig vid bagageutlämningen. Jag har träffat dom 1 gång innan och det var 1993.... Verkligen verkligen vekligen jätte kul att få se dom och få lära känna dom i vuxen ålder. Alla blir vi äldre och jag kände verkligen att det är nu eller aldrig!

Efter mycket bubblande påväg hem till dom (tog ca 1 timme) fick jag i mig lite frukost framåt 11 tiden. Sedan bar det av med Sue för en liten roadtrip runt om i området och till en massa häftiga sevärdigheter, byar osv. Vi var bla och åt scones och drack the på ett jätte mysigt Engelskt cafe. Till kvällsmat åt vi mexikanskt och kollade på Titanic (aldrig sätt den innan, så det var sannerligen intressant). Somnade redan vid nio. Iom tidskillnaden och för att jag visste att jag var tvungen att gå upp klockan 6 morgonen efter.


Gästrummet som för helgen var mitt.


Vi åkte till ett mysigt resort och hittade en massa kaktusar(det finns det gott om i Phoenix)


Sedan åkte vi till en "spansk/mexiansk by".


Där hittade jag min drömbil! Någon gång inom det närmsta åren ska jag äga en sådan och ha den som vardagsbil och cruisa runt i! Mums!


Scones!


Sue.


Såhär mysigt hade vi det!


Toan var fint inred!


Man satt som princessor på stolarna som var underbart fint klädda.

Love,
A

Resfeber?

Nu är vi då än en gång framme på detdär sista timmarna innan planet lyfter och jag måste ha allt packat.
Jag har som vanligt tagit med mig, just in case, hela min garderob...
Jag tror även att jag fått med det viktigaste såsom - systemkameran, kompakt kameran, videokameran, svensk mobil, amerikansk mobil, viktiga telefon nummer, pass och flygbiljett och pengar såklart.

Klockan börjar närma sig halv tolv och jag måste ta en snabbdusch innan jag lägger mig i sängen och sover tills klockan väcker mig vid 5am imorgon bitti.

Jag ber till gudarna att ingenting händer påväg dit, med bilen, planet, när jag är i Arizona eller när jag flyger hem. Men det ska nog gå bra.

Ha en jätte trevlig helg alla där hemma i Sverige! Jag kommer för tillfället vara 9 timmar efter er. Tar inte med mig datorn. Så vi hörs framåt tisdag! :)

Love,
A

Dagens läxa;

Imorgon är det fredag!!

hehe, känns så bra att börja inlägget med det! Så man inte glömmer bort det lixom...
Vi har haft en lugn dag idag. Ibland har man sånna "nej, jag vill bojkotta kameran" dagar. Idag var en sådan dag. Därav inga bilder.. Dock kommer det betydligt fler bilder efter helgens pravader. Jag har börjat tro att jag är lite galen!? På måndag kväll har jag satt mig på ett plan 6 gånger det senaste 2 månaderna!

Nu till dagens läxa. Dagens läxa är alltså följande;
Försök inte steka mossarella med olivolja i stekpannan. Den smälter.
Så nu förstår ni vilken "erfaren" kock jag är ...."host"....

Sitter och surfar runt på eBay och drömmer mig bort till svenska sommarnätter med finaste 50tals klänningar som svänger runt på dansgolven.

Dags att sova. Imorgon väntas NYC med mina underbara barn som idag frågade fall jag inte för alltid kan vara deras aupair och alltid leva i deras hus... va svarar man på den frågan?

Love,
A

Ledig dag mitt i veckan.

Än en gång har det blivit kväll här på andra sidan pölen. Jag har dryga 15 veckor kvar här i staterna. För denhär gången.... Om jag tänker på det i veckoform känns det som att jag kommer åka hem imån?
Men jag vet ju att jag har mycket som väntar mig! Arizona resa, pojk och tjej besök osv:)

Jag var ledig från 10 idag. Så bestämde mig för att åka in till Manhattan. Det var grymt längesen jag var där!! Kändes bra att kunna åka in och bara strosa lite. Bränna lite pengar- såklart..... Köpte bl.a en NY Yenkees keps i rosa då jag blömde min blåa fina hemma i Sverige :( Och kände att jag måste ha något på huvvet nu när jag ska till öknens hemstat - Arizona. JAG FLYGER PÅ LÖRDAG!?

Kom hem runt 4 tiden. Jag och min värdmamma lagade fisk tacos till middag. Yummi in my tummi!
Kom precis in genom dörren efter att ha gått en runda och tittat på ett megaträd som föll över ett jätte fint stort hus i lördagsnatt. Och det var gatan framför oss bara! Vi blev verkligen skonade från Irene!!!!

Nu ska jag lyssna lite på morgon i p4 och kanske titta ett avsnitt av Robinson.







Love,
A



bloglovin
RSS 2.0