Already!?

Det ska snöa här imorgon!?
Är inte det alldeless för tidigt?
Får nog lägga mig och sova på den saken!!


Marabou Chokladkaka.

Det känns att det är nära nu.
Ena sekunden vill jag gråta och krypa under täcket och andra tar jag mig samman. Jag kan nu börja räkna ner på mina tio fingrar hur långt tid jag har kvar. Det gör ont i bröstet när jag tänker på att jag en dag, som kommer fortare än jag kan ana, kommer stå där på flygplatsen och gråta. Inte för att jag ska åka till USA ett år och veta att jag kommer komma tillbaka till Sverige en dag. Nej, för att jag nu ska lämna mitt liv här i Amerika. Det jag har byggt upp, alldeless själv! Och jag vet att jag aldrig kommer komma tillbaka till det. Nästa gång jag ser E & J kommer dom vara större. Aupairvännerna kommer vara hemma i sverige och mitt aupair år 30 minuter utanför New York City år 2011 kommer kännas så långt borta.

För Er som följt mig ända från början kommer kanske ihåg att jag hade en liten avskedsfest någon månad innan jag packade mina resväskor.
Min barndomskompis Anna var med. I avskedspresent gav hon mig en Marabou chockladkaka. Den har jag fraktat över Atlanten och har fram tills nu legat lite gömd i min låda i skrivbordet.
Igår var en kväll jag bara ville få känna mig nere och ledsen. Då kom dendär chockladkakan fram ur lådan. Den var lika god som jag hade föreställt mig och efter 8 rutor var jag inte lika nere längre.
Tack Anna!



Love,
A


En fullspäckad dag!

Denna dagen har verkligen gått i ett!
Började med att jag under mina lediga timmar träffade en ny hitflyttad svensk tjej. Vi gick en runda downtown, åkte hem och skypade med mamma, lagade lunch och sedan hämtade jag Lilleman. Efter lite mat i magen tog J en powernap medans jag pysslade lite i mitt rum. Vid 2 åkte vi på en playdate. De hann leka ca 50 minuter sedan var vi tvugna att möta upp Nicole och Shaw. Jag skulle passa Shaw 1½ timme precis som förra veckan. Vi spenderade det på skolans lekplats. Jag sprang runt efter en 4åring och en 2åring. Jag kan verkligen inte se mig själv som mamma!!!
Hon är så himla gullig så jag vill äta upp henne. Och hon och J leker jätte fint ihop!
När klockan närmade sig 4.30 kommer Nicole ut med E från skolan och vi "byter" barn. Åker hem och gör läxor och lagar fisk tacos. Puh, sen kan jag andas ut.
Tanken var att jag skulle på gymmet men fick jobba över. Så himla typiskt. Bara för att jag för ens gång skull hade planerat något.
Sånt är livet, antar jag :)

Dagens kommentar släppte J vid lekplatsen.
Jag; What color is that?
J; Orange
Jag; And in Swedish?
Efter en stunds tänkande lyser hela han upp och han utbrister

APELSIN!

Baksidan med att vara tvåspråkig, antar jag...?


<3

Love,
A


Uppdatering.

Mina ögon slår snart ihop. Jag har precis kommit hem från min fotoklass. Idag kan jag meddela att jag inte förstod ett förbenade dugg av vad min teacher pratade om? Det var jätte krångligt...

Annars idag har jag haft min 4:de PT träning. Det känns jätte bra! På så sätt så måste jag gå till gymmet vilket få mig motiverad till att gå nästa dag och nästa dag igen. Tyvärr har jag bara 2 till betalda lessons kvar. Jag har inte bestämt mig ännu fall jag ska lägga mina slantar på mer lektioner eller spara dom till något annat. vi får se hur det blir...

Justja, nu har jag skrivit en lista på vad jag måste ha gjort innan dagen är slut. Som tillex när jag lägger huvudet på kudden på torsdag kväll ska min garderob vara städad och organiserad. Önska mig lycka till då det ser ut som ett bombnedslag därinne... Måste nog börja imorgon!
Jag kommer få sluta tidigare på fredag (5pm) och kommer då befinna mig i City. Har dock inte bestämt mig vad jag ska göra a min lediga tid...

Usch vilket tråkigt inlägg detta blev. Jaja, här har ni en söt liten bild på mina små gullpluttar som jag hittade i min säng i fredags kväll efter våran movienight!


<3

Love,
A

A taste of Brooklyn.

Jag, Ida &Malin tog 10 tåget in till City för att besöka tygaffären Mood som alla i Prodject Runway köper tyger från. Efter lite gående åt fel håll kom vi äntligen fram. Ja, det är lika stor som det ser ut på TV. Och va mycket tyger sen!! Jag förstår inte att det finns så många olika material, former, färger och möster??
Det var verkligen en upplevelse för oss som drömmer om att sy våra egna kläder!

Malin tog 1 tåget tillbaka till South Orange medans jag och Ida tog subwayen över till brooklyn för att gå i 2hand affärer och få lite hippie känsla. När vi steg ur underjorden undrarde vi vart sjutton vi hade kommit!?
Människorna var 70tals inspirerade, trafiken var minimal och husen var SMÅ!?
Vi hade helt klart kommit till förorten...
Efter lite strosande och inhandlande av en nyårsklänningar som behövs sysom en aning käkade vi brunch 2pm innan vi gick ner till rivern för att titta på New York skyline och sedan ta färgan tillbaka över till Manhattan.

Vi bestämde oss för att titta på nyinspelade Footlose. Den var helt okej. Inte någon favorit men man blev väldigt sugen på att börja dansa linedance!! Och införskaffa sig ett par ingådda cowboy boots.
Väl hemma i South Orange igen tog vi en sväng förbi Malin för att muntra upp henne lite. Det hände en liten insident som gjorde att hon var rätt chockad. Jag tror och hoppas att vi fick henne på lite andra tankar de få minuterna vi var där :)

Så såg min lördag ut. Strålande sol och kalla vindar. Ja, jag älskar New York även på hösten!


Färgstarka tyger inne på mood.


Tyger tyger tyger, så långt ögat kunde nå :)




New York skyline..


Staden som jag för 10 månader sedan inte kände ett förbenade dugg för. Jag ville absolut inte hamna vid New York. Jag vill till Arizona, Tennesee eller Minnesota.
10 månader senare; Tack för den enorma möjlighet du har gett mig! Jag kan inte säga att jag är kär. Men jag tycker absolut Manhattan är en ö för sig. Och jag är glad att jag har närmare 2 månader till på mig att vandra på dess gator!

Love,
A


Grattis Amerika - 300 dagar med mig!

Idag, för 300 dagar sedan, satte jag min första fot på amerikansk mark.
Vem trodde det för 1 år sedan?
Att jag faktiskt skulle klara av det här, såhär långt?
Inte jag iallafall!
Det var både de som tvivlade och hejjade på mig. Den som tvivlade mest var nog dock jag!
Mitt mål när jag satte mig på planet från Sverige var att komma fram till värdfamiljen välbehållen och stanna i landet i minst 6 månader.
Nu är mitt mål att en dag kunna komma tillbaka till USA och plugga på collage.



Love,
A

Nyöppnat Café, pannkakor och movienight.

Egentligen är jag alldeless för trött för att skriva men jag kände ändå för att dela med mig lite av min dag.
Jag hade ju som sagt kidsen hela dagen. Vi åkte till TVC på morgnen och hade planerat playdate på eftermiddagen. Tyvärr blev den inställd så istället gick vi till ett cafe som öppnat precis runt hörnet. Där åt barnen stora chocolate chip cookie och drack ur tetrapack medans jag lyssnade på 50tals musiken som så fint skrålade ut ur högtalarna. Fick ett telefonsamtal från min värdmamma när vi kom hem igen som medelade att min värdpappa var påväg hem från jobbet och tänkte ta ungarna till en park medans jag lagade pannkakor så skulle jag får sluta lite tidigare.
Så det var bara att ställa sig och laga middag. Vi var färdigätna vid 6 tiden. Jag hade inte riktigt något planerat så jag blev tillfrågad att vara med på familjens movienight. Vi gosade ner oss alla 5 i soffan och tittade på film från 70talet - Bedknobs and Broomsticks.

Imorgon väntas en dag i NYC med Ida. Vi har siktet inställt på Mood och Brooklyn. Det ska tydligen bli en strålande höstdag!

Måste bara meddela att idag kom ugg'sen fram. Det är verkligen ruggigt kallt nu! 10 grader ute och nästan alla löv är fallna till marken. Vinden tar i som bara den och jag har dendära mysiga höstkänslan! Alla säger ju att New York City är mysigast på hösten så upp till bevis!


Höstiga E i onsdags.


<3


Våran lykta.


Glada barn på Cafét :)

Trevlig helg på Er!

Love,
A

Flashback - Minnesota

Min vän lovisa hade precis länkat till Du måste finnas med Helen Sjöholm. Jag klickade på play och det 18 första sekunderna kände jag igen så väl - det är inspelat i kyrkan som jag besökte i Minnesota som numera står vid Scandinavien House lite utanför Lindstrom. Biblen som Benny bläddrar i har jag stått och läst högt ur.

Här kan ni själva se!


Det regnar.

Det spöregnar ute, som det för övrigt gjort hela dagen. Och mina ögonlock börjar kännas tunga!
Jag var på gymmet 1½ timme idag - good job Angelica. Tack tack!
And btw min PT tränare tar dö på mig...
Imorgon väntas en lååång dag med barna. Likaså fredag. Sedan blir det helg! Jag kan verkligen verkligen verkligen inte fatta vart all tid tar vägen!?

God natt USA, God morron Sverige!
Love,
A

Hösten har kommit.

Jag sitter här i mina raggsockar och tjocktröja och väntar på att mamma ska ringa upp på skype. Utanför hörs vinden som ruskar i löven och vattendropparna faller hårt mot fönsterbläcket. Just nu, just idag så känner jag att hösten verkligen har kommit till South Orange. När klockan ringer 6.30 på morgnarna möts jag inte längre av den så fint lite röd gul oranga solen som hela sommaren sipprat in genom persienerna. Det är slut på den tiden nu. Hösten är här och med hösten innerbär det också att slutet på min resa har inletts.
Jag har dryga 2 månader kvar i  det stora landet i väst. Såklart är det med blandade känslor jag känner att tiden börjar knacka mig i ryggen. Men jag är strax redo för nästa kapitel i mitt liv!



Love,
A

SVA, sjuka barn och fro yo.

Hej!

Igår hade jag min femte klass på SVA. Den var riktigt intressant och jag satt som klistrad alla de 3 timmarna! Vi pratade om smart shopping. Så nu vet jag vad mitt nästa inköp till kameran kommer vara :)

Innan det var dags för klass var jag hemma med sjuka barn hela dagen. Både E o J var döfökylda. Vi tänkte åkt på the zoo men istället uträttade vi lite ärenden och sedan åkte vi och lekte i en stor lekpark.

Idag var planen att jag skulle gå på gymmet. Det blev inte så pågrund utav yrsel som kom bara rätt på och jag kände mig jätte dålig och nästan svimfärdig.

Kvällen har spenderats med Madelene och Caroline på ett frozen yoghurt ställe i Maplewood. Mums!
Imån satsar jag på gymmet!

Redan onsdag imorgon!! Vart tar dagarna vägen!?!?

Love,
A



Princeton university.

Jag Ida och Malin åkte iväg till Princeton vid 11 tiden. Stannade till vid Target och Michaels. Princeton är en underbart gullig liten universitets stad. Det var dit Albert Einstain flyttade från Hitler fick jag lära mig idag.
 Vi gick runt på campus området. det är grymt stort så vi såg bara en liten del. Lunchade och unnade oss en frozen yoghurt. Köpte med mig en tjocktröja som minne.


Vi var redo för en dag i Princeston.












Halloween is coming up. Vissa kör på stort! Detta är ett hus i South Orange.
Spindlen i nätet har en docka i munnen. Stackars små barn. Jag hade blivit livrädd!

Nu är det dags att sova!
Imorgon väntas min 5:e lektion på SVA.

Love,
A

NY inc och Cheesecake.

Hej på Er-

Hör och häpna men jag sitter faktiskt framför tv och slötittar på filmen Matilda. Kommer ni ihåg den? Den kom till sverige när våran årskull (91) var runt 10 år. Jag kom ihåg att vi kollade på den i skolan i folkets hus. Va stor man kände sig då!

Nog om det. Helgen har varit ruskigt billig. Tror jag har gjort av med ca 50 dollar. Vem klagar?
Lördagen bestod av att sitta i en tatuerings studio hela dagen. Nej jag tatuerade mig inte. Dock gjorde min kompis Jenny det(vi åkte från Sverige samtidigt). Satt inne på NY inc i mer än 4 timmar. Vi var 5 tjejer och tre tatuerade sig. Jag och Therese avstod... denna gången......
Jag tog 5 tåget hem så var i SO vid 6. Malin hämta upp mig på tågstationen också åkte vi och mötte upp Ida på short hills mall. Det var dags för lite cheesecake factory!
Therese joinade oss lagom till cheesecaken. Jag och Ida delade på en pumpkin. Jag kan säga att jag har aldrig ätit pumpa i mitt liv förens nu i september då jag för första gången drack en Hot pumpkin latte på starbucks - jag är fast! Pumpa är ju huuuur gott som hälst! Hur har jag kunnat unvika denna goa grej?

Efter magen full av cheesecake ravsade jag ihop lite saker och åkte med Ida hem för en sleepover. Det blev en mysig kväll med tjejsnack och byte av foton.


Stationen denna morgon.


Två nervösa tjejer.


Studion







Någon som känner igen killen i vit tröja?
han har varit med på tv - Miami Inc.


Den stora "nallebjörnen" aka tatueraren har tydligen med varit med på Miami Inc.


Lite street art i SOHO :)


Inte varje dag men ser svenska flaggan i subwayen?


Empire stod ståtlig i eftermiddags solen.


Jag & Ida!


Malin och Therese.

Love,
A

Yrkes skada?

Jag ligger i min säng lite halvslö. Vaknade upp vid halv sju!? yrkes skada? Man kan ju undra!
På tal om yrkes skada jag och min värdpappa hade en liten konversation innan i veckan;

Papa D; Kids, mam's home.
Jag; No?
Papa D; Yes she is, I heard her walking on the deck.
Jag; Ah ok! Yeah most of the time I hear when the jitney comes..
Papa D; You kidding!? Im not that good tho'...

The jitney är en kommunal "bus" en liten en. med typ 15 platser som kostar $1 och tar en hem från tågstationen.

Hade ju som sagt tänkt gå på gymmet men sängen är så himla skön när man vet att man inte ska upp och jobba...
Idag blir det NYC en sväng och sedan cheesecake factory och sleepover hos Ida. Imorgon väntas princeton university!

Hoppas ni får en underbar helg!
Jag kan snart börja räkna ner på mina 10 fingrar hur många veckor jag har kvar i detta land - skrämmande! Vart tog det 12 månaderna vägen!?!?!?

Love,
A



"Sometimes I love you Angelica...."

Det händer inte så mycket i New Jersey at the moment.
Varit hemma med lilleman hela dagen. Vi hade playdate med Ashmika och Andy. Dagens kommentar av J;"Sometimes I love you Angelica and sometimes I love Andy" Andy är, enligt han själv, hans bästa vän.

Det var 2 månader sedan jag var hemma och gick på bröllop. KAN NÅGON NYPA MIG!? Vart tog tiden vägen?


Såhär lycklig var jag den dagen!

Jag och E hade en liten komunikation idag vid middagsbordet var det gäller uttrycket värdfamilj och alla andra termer, varför osv. Söta unge!
Imorgon är det fredag och ännu en lång dag. Sedan väntas helgen med lite av varje. Bl.a en sleepover med Ida :)

Love,
A

Pilates.

Jag gick som sagt på pilatesen denna afton. Fruktansvärt skön träning! Tränar domdära musklerna som baletten gör. Jag och Malin snicksnackade påvägen hem.
Ett historiskt ögonblick fick jag vara med om igår - Jag skar ost med en osthyvel för fösta gången på över 9 månader. Jag skar ,skar ni vet när man skär med en osthyvel. En svensk osthyvel. En ostbit som man måste kära i. Inte bara öppna förpackningen och ta en färdigskärd bit. Im in heaven! Bara marmelad som saknas....

Jag hoppas ni förstår vilken sjukt stor händelse detta är för mig!? Intresseklubben antecknar....

Klockan är 10 och jag är faktiskt redo för sängen! Ska ta en snabbdusch och sedan krypa ner under täcket och släcka ögonen. Imorgon väntas en lång dag!

Love,
A


Rubrik.

Vilken morgon.
Någon vaknade upp på fel sida med lite för lite sömn och en aupair som just idag inte hade sådär jätte mycket överflödigt tålamod.
Fick iallafall iväg barnen till skolan.

Gårdagen bestod utav jobb och vila vila vila. Har böjar känna mig lite krasslig, så jäkla typiskt nu när jag vill träna hårt. Sånt man får ta antar jag! Idag känner jag mig lite bättre och satsar på pilatesen ikväll hade jag tänkt!



En gammal bild på mig från Maj!

Love,
A

En fantastisk helg!

Nu vart helgen över och Pauline sitter strax på flyget hem till Sverige igen..

I fredags kväll åkte jag in för att möta upp Pollan och Rebecca utanför Penn station. Vi vandrade uppåt time Square medans vi skrattade och bubblade på som vanligt. En brownie obsession på TGI Friday's blev det med innan lite fotograferande och sedan var det dags att ta tåget hem igen.


Jag och barnen bestämde oss för att måla naglarna. Alla var jätte glada fram tills det att J satte på tvn för att kolla lite baseball. Han kom ut storlipandes till mig i köket och bara "I dont want nail polish anymore! Baseball players dont have that!!! Take it off me!" Så då var det bara fram med accetonen och ta bort att igen. Sen var han så glad så!


Tjejerna på time square!


Pauline hittade lite polismotorcyklar;)


Inne på F21.


På lördagen tog jag 10 tåget in till City för att möta upp tjejerna och även Therese. Vi bestämde oss för Central Park och på kvällen blev det den hyperdåliga filmen Drive. Sämsta filmen jag sätt på länge. Pauline valde med orden "Den har fått jätte bra resentioner!" Hon låg ihopkrupen som en liten boll i biostolen med fingrarna i öronen och blundade. Hahah! Den började rätt romantiskt och slutade med att alla blev mördade. Mysko film!


Utanför glaskuben(som numera är invirad i kartong) hade många samlats för att lägga blommor, äpplen och skriva små hälsningar till avlidna Steve Jobs.

"‎10 years ago - we had Steve Jobs, Bob Hope and Johnny Cash! Now, we have NO Jobs, NO Hope and NO Cash."


<3


Fina Pauline i Central Park!


Street dancers








En natt på museet1 Är inspelat här på naturhistoriska :)


Jag och Pauline hittade belgiska vofflor med alldeless för mycket grädde och god chocklad!!


Jag och Therese har aldrig varit bra på att vara seriösa........


Söndagen bestod utav lång brunch på Max Brenner's. Ja, Pauline var i himmelriket! ;)
Jag, Ida, Malin och Idas kompis Matilda från DC tog 10 tåget in och mötte upp Pauline och Rebecka och sedan blev det tunnelbanan ner till 13st & Broadway.
Efter tolv blev det kramkalas och vi gick åt olika håll. Jag, Pauline och Rebecca vandrade upp till Macy's för lite presentinhandling. Fick se deras hotel rum och sedan tog vi en taxi upp till TS igen. Ställde oss i kön till broadway biljetter. Dom valde att se  Billy Eliot. Vi hade några timmar på oss innan det var dags att säga hejdå igen så vi letade upp ett mysigt ställe precis ijämte time square där vi åt tre rätters och flamsade om allt mellan himmel och jord.
Jag har verkligen haft en underbart bra helg! Det har varit så himla mysigt att få ha Pauline hos sig några dagar! Att få ha henne i sitt sällskap igen, det var såå längesen! Men nu vet jag att äkta vänskap består vart man än i världen bor.






Brunch på Max Brenner's








Hela gänget :)




Pauline hittade hypersnygg outfit inne i en kostymaffärer;)


Vi provade "lite" perfymer inne på macy's........................


Jag gav min lite för tidiga födelsedags present till Pauline. Om man inte har läst Dr.Suess böckerna fattar man inte riktigt poängen... Men jag tyckte det kunde vara ett litet roligt minne :)


Soliga brudar :)


Marknad...


Där vi hittade snygga mössor ;)


Fina resturang med tygservätter.






<3






Tack älskade vän! <3
Det gör ont i mig och veta att det kan ta ytterligare ett ½ år tills vi ses igen...


Jag har tagit mer än 100 bilder denna helg så detta var bara ett litet utbud.

Love,
A

Happy birthday Rasmus


Grattis fina bror på 17 årsdagen!
Jag älskar dig<3

Bästa vän!

Uppdatering om helgen kommer på typ måndag.
Jag vill bara meddela att jag har det underbart! Jag älskar att få gå runt och prata med pauline på manhattans gator!!! Min underbara vän!
Jag har hela söndagen kvar att få prata av mig med hon innan det sen på måndag blir sverige för hennes del igen och sedan vet vi inte när vi ses igen:(((


<3<3<3

Frozen yoghurt i oktober.

Jag och Malin bestämde oss för att dra och käka frozenyoghurt i Maplewood i torsdags kväll så jag tänkte bara bjuda på lite bilder från det! Vi hade en trevlig stund!


Malin!


Lilla jag


Trick or treat?



Love,
A

PT,Filmkväll & Target

Efter jag lämnat av barnen på skolan gick jag till gymmet. Gick på Cardio fit en halv timme sedan hade jag mitt första möte med min PT (personliga tränare) där hon räknade ut mitt BMI. "Vi har lite att jobba på..." blev hennes kommentar. hahah!
För att leva sunt måste jag gå ner 10-15 pounds. Tror ni jag klarade det på dessa få veckor som är kvar? Jag har gätt mig f*n på att så nu är det bara att kämpa!

Gårdagskvällen spenderade jag i madelenes soffa med en glass i handen och en film på tv skärmen. Vi satt och pratade till efter 11 då hon körde hem mig och jag sömnade innan jag lagt huvudet på kudden.

Istället för att masa mig iväg till gymmet idag åkte jag till whole foods för att inhandla lite nödvändligheter. Blev såklart en sväng in på Target också. Fick med mig ett par träningshorts och en "fox" väska.

Ska strax åka och hämta upp J. Ikväll blir en lugn kväll. Tänk gå och lägga mig vid 10 så jag orkar upp vid 5 och gå på gymmet innan jag börjar. För jag jobbar hela dagen imorgon och på kvällen blir det NYC för att äntligen få krama och skratta lite med Pauline :)


Dagens inköp. Rea och allt - $20:)

Love,
A

So you think you can dance!

Therese och Inge hämtade upp mig vid 6pm igår och vi drog till Prudential Center i Newark. En 15 minuters bilresa och vi var framme. Jag spelade in en hel del men har inte tid att redigera det just nu så här kommer lite bilder sålänge :)


Therese i kön!


Inga och Therese


Therese och jag






Vinnaren av årets säsong är tjejen i rött till vänster.





Love,
A

Tack!

Jag är hemma från kvällens strapatser! Nämligen So you think you can dance tour.
Bilder, videos och uppdatering kommer imorgon(torsdag för Sverige)...

Vill bara tacka alla för den jätte fina respons jag fick på min video! Den har redan kommit upp i över 100 visningar.
Jag har sagt det förut och jag säger det igen; Underbaraste helgen i hela mitt liv!

Vi hörs imån!

Love,
A

To New York x2!

Jag är just hemkommen från New York för andra gången idag.
Låg och degade i sängen fram tills klockan slog 12 och jag kände helt enkelt för att stiga upp. Ibland är det skönt att bara ligga och inte göra någonting i flera timmar. Det var cirka 10 månader sedan jag gjorde det sist........
Bestämde jag iallafall tillslut för att ta 2 tåget in till Manhattan med min franska tjejkompis Camille. Vi gick till pauline och rebeckas hotell för att droppa av deras baggage som fått stå här över helgen sedan storade vi runt i lite affärer och vet ni vad- JAG KÖPTE INGENTING!
Tog 5 tåget tillbaka till S.O för att hjälpa min värdmamma med middagen och busa lite med barnen. Vi åt ihop och sedan satte jag mig än en gång på tåget in till City. Kom fram 8.45. Letade upp Pauline & Rebecca, eller rättare sagt dom letade upp mig, för att lämna lappar och kramelkrama dom! Vi fick iallafall en kvart ihop innan jag var tvungen att hoppa på tåget hem igen. Läste "The girl with the dragon tattoo" så tågresan gick snabbt.
Så nu vet ni vad man kan göra en söndag om man har tråkigt ;)


Bilden har inget med inlägget att göra mer än att jag tycker det är en söt bild på mig och Therese!

Love,
A

Sverige filmen!



Nu har jag äntligen klistrat och klippt ihop det lilla jag filmade från när jag var i Sverige. Klicka på rutan och titta och njut!

Love,
A



Balklänningar och thaimat

Ögonlocken kändes tunga igår när jag vaknade så jag låg kvar i sängen och kuckilurade lite innan jag ringde upp therese och vi bestämde oss för en sväng till Jersey Garden denna ganska gråmulna dag. Som de fattiga aupairer vi är blev det inte så mycket shoppat däremot roade vi oss med att gå och prova balklänningar för fulla muggar!
Therese släppte av mig här hemma runt 6tiden och då mötte jag min värdfamilj i dörren. Du skulle ut och äta i Maplewood och frågade fall jag ville göra dom sällskap. Barnen blev överlyckliga att jag skulle med. Vi käkade på ett Thailänskt ställe och hade det mysigt! J har de senaste 2 månaderna börjat prata oavbrutet hela tiden om allt och inget och det är så himla gulligt när han ska växla mellan svensk och engelskan. Expempel på det var när han igår ville berätta vad alla åt. Så började han rabbla upp allt men när han kom till mig visste han inte riktigt var det var jag åt så då sa han "What are u eating Angelica" Jag svarar honom på svenska att jag äter Kykling och en massa grönsaker. Då säger han "Dady Angelica is eating chicken with a lot of green stuff" Då ville jag äta upp honom. Gulligaste unge!

Efter vi storhandlat på Trader Joe's åkte vi hem och jag skypade med Martin tills klockan blev läggdags! Det blev en lyckad lördag. Lugn och skön precis som jag ville ha den!


På vägen mot Jersey Garden kunde vi se Manhattan skyline


Modet är numera 70 tal;)


Fina Therese









Detta vart mina inköp for dagen!

Love,
A


Kramkalas, myggbett och helg.

Så var vi redan framme vid fredag. Jag ligger i min säng och känner mig snart redo för kvällen. Musik spelas i hörlurarna och jag känner bara för att skrika. Skrika ut hur himla bra jag mår! Och hur lycklig jag känner mig just nu i denna sekund. 
Igår fick jag äntligen krama om min underbaraste vän Pauline igen! Visst, vi träffades 10 minuter i början av augusti men nu är hon faktiskt här - här hos mig i mitt land, i min dröm, i min vardag! Det känns underbart!
Hon och hennes kompis Rebecca plingade på dörren igår klockan 10pm. Vi babblade på som vanligt och åååh va jag har saknat den tjejen! Vilket resulterade i att jag tittade på klockan sista gången 00.39. Steg sedan upp igen vid 5 för att köra ner dom till tågstationen då de bokat en trip till bl.a niagarafallen, D.C & Philadelphia över helgen och är tillbaka i new york på söndag kväll. 
När jag kom hem runt 6.15 hjälpte jag min värdmamma med några saker innan jag återvände till sängen där jag inom kort fick sällskap. En sömndrucken liten kille kom instolpandes. Goseplutten! Han somnade om och sov ända till 8.40 då E undrade var alla höll hus, söt tjejen! :)

vi hade planerat att åka till the zoo, men istället slutade bilen fungera (ja pappa, det var som du trodde..) så det blev en cykeltur till parken och picnic lunch på köksgolvet. Jag tror barnen tyckte det var lika kul!
Och nu ikväll satt hela värdfamiljen (-min värdmamma) nerbäddade i soffan och kollade på Thor. 
En sådan här mysig dag som man bara ställer sig den enkla frågan "Vad ska jag i Sverige och göra?"


Finaste unge!




Biblioteksmys igår!


E byggde ett torn(?) av alla leksaker hon hittade i the shed!

Förutom den informationen kan jag informera er om att myggorna älskar mig. I måndags fick jag ett myggbett i hålfoten. Verkligen jätte skönt! Och igår bett dom mig i handflatan. Snacka om desperata!

Helgen kommer gå åt till att uträtta allt det jag inte hinner på veckodagarna såsom - skriva bred till alla världens människor, klippa ihop ett CV, städa garderoben och sortera papper. Ska även försöka hinna med ett snack med mitt gym och lite pedikyr därimellan. Och kanske en liten sväng in till New York med! 

Jag önskar Er en trevlig helg och ska nu nynna vidare på "då har man fredag i blodet igen" och längta lite extra efter svensk sommar och ljumma danskvällar.

Love,
A

 


bloglovin
RSS 2.0