Semesterbilder från Lindstrom!

Nu när jag ändå sitter här så tänkte jag att ni skulle få se några utav bilderna från Lindstrom. Jag vet, jätte långt senare. Det är strax en månad sedan jag åkte dit - kan ni fatta!?


Titta och njut!

Vi besökte en "äng" där konstelever fick bygga upp och ställa ut sina konstverk dom gjort av en massa olika "skräp" typ..


Sen åkte vi vidare för ett besök i Taylors falls (dit det flesta immigranter först kom)


Det var uppemot 100 degrees denna dag så ett stopp på glass stället var ett måste!


Innan vi åkte vidare gick vi ner för att kolla på "the fall". Dom har byggt om det så att det är bara en vanlig typ älv. Innan var det vattenfall. Men det var fint!


Vårat nästa stopp blev en bisonoxe farm. En av de få som finns kvar. Innan fanns det lösa flockar men nu hade de flyttats. Såg några på håll iaf - häftigt!


Vi hann även med ett stopp på Nya duvemåla!


De hade tyvärr bara öppet på söndagar(vi var där på en fredag)...


Besökte även en väldigt väldigt väldigt liten kyrkogård med en massa svenska namn och orter.


Som ni kan läsa på the sign; här sov han!!


Vi besökte SVENS träskor.


Där jag hittade en liten tomte. Minnesota folket har fått det på hjärnan, eller iallafall det från svenkbygderna. Det fullkomligt kryllar av tomtar. Överallt! De ser det som en "hustomte" ungefär. Att dom lixom är trygga då - hehe :) lite gulligt!


Vi åkte sedan hem till Lisa där jag fick träffa hennes underbart söta hundar!!
Jag ville ta med denna hem!


Underbara människor! Utan dessa hade jag aldrig fått uppleva allt det jag var med om på min Svenskbygden resa! Tack tack tack!

Där fick ni lite mer bilder från min härliga semester! :)

Love,
A

Cheesecake factory i Short hills mall!

Tjabba tjena hallå! ;)

Inte mycket till uppdatering om gårdagen. Kan bero på att det inte hände så mycket...
Idag har det hänt dessto mer. Det är ju faktiskt freeeedag!!!
Min vmamma var hemma från jobbet idag så jag fick lite hjälp med ungarna på morgonen.
Eftermiddagen gick dock rätt långsamt. Vet inte riktigt varför. Kände mig mest omtucknad - hoppas jag inte blir sjuk...
På kvällen bar det iallafall av till det nyöppnade Cheesecake factory i Short hills mall! Som jag har längtat. Så istället för typ 40 minuters körning har det nu, äntligen, kortats ner till 20 :)


Jag prövade en ny cheesecake som jag inte smakat innan med vit choklad och hallon - den va smarrig!


Ida tog samma och tyckte, som jag, att den var riktigt god!

Love,
A

Bettie Page affären del 2

När jag ändå är i farten med att blogga tänkte jag avslöja vad det var jag mer köpte inne på Bettie page affären när jag var på semester i Minnesota!

Den ligger fortfarande nedpackad så jag snor en bild från google och visar er!


Min efterlängtade Vintage Hairstyling bok som jag bland annat önskade mig i studentpresent förra året. Den bara låg där på en hylla när jag precis kom in i affären. Jag kunde lixom inte bara gå där ifrån utan att få med mig den!


Priset på underkläder!

Hej alla kära!
Fy va dåliga ni är på att gissa priset på underkläder!!! Endast 3 tappra deltog!
Allt mellan 1000 och 60 gissades det på och lite olika fillosofier om var och hur.
Så nu tänkte jag avslöja svaret!
Priset på dessa underkläder var alltså;



29 dollar
Som motsvara 184,73 svenska kronor.

Så nu vet ni hur en fattig aupair lever!

Love,
A

7 Månader!!

Kan någon förstå att jag varit iväg 7 månader? Nyp mig!

Idag har temperaturen inte ens nått 30... Så ja, vad ska jag säga. Alltså för oss som hade 40 i fredags känns 25 lite.. fjutit? det är nästan hälften så varmt som det var då. Och jag gillar ju varmen.. så det får gärna stiga upp till 30 igen iallafall! :)

När jag och J var på TVC fick han en förtidigt födelsedags present(han fyller år på söndag) av dom. En basebollhanske och en ny boll. Behöver jag säga att han blev överlycklig!? Så ni kan ju tänka er vad vi gjort i eftermiddag... ?
När vi senare hämtade upp E från camp åkte vi vidare till J's skola där dom hade sprinkler and bubbles afternoon. Där fick dom träffa gamla lärare och rektorn och såklart en massa kompisar. Det blev en bra dag!




Det bjöds även på glass!

Love,
A


Till mina närmaste.

Nu är det dryga veckan kvar tills jag blir gammal....
Eller gammal är kanske att ta i? Dock inte om man frågar mitt värdbarn E...
Den 3 augusti fyller jag 20 år.
Jag vill mest bara, undanbe kanske är ett fel ord, men "suga på karamellen lite längre", om man säger så. Detta innerbär att jag har tänkt och funderat och känner att ett födelsedags kort hade jag blivit grymt glad över. Jag kommer, som det ser ut nu, inte utnyttja min resemånad här i staterna så ett biddrag till det blir det inte mycket med.. Ting tar mycket plats när jag ska frakta över ett helt års inversteringar i två resväskor á la 23kg vardera. Så jag har helt enkelt räknat ut att när jag kommer tillbaka kommer jag mer än gärna vilja ta emot min lite försenade 20 års present för att kunna njuta av den till fullo. Då jag är tillsammans med er jag älskar och kan krama och tacka er och allt detdära.

Tycker ni detta låter som en bra idé ? Jag hoppas det!
Jag skriver absolut inte detta för att vecka anstöt eller vara "självgod" och tro att alla kommer ge mig något i födelsedags present utan mer som en lite fundering över hur jag hade blivit nöjdast!
Tusen tack!



xoxo
Angelica

Regn, mjölbalonger och pool.

Hej på er alla!

Jag var helt enkelt för lat för att blogga igår. hehe. det var en regnig dag.. Eller, inte som i sverige då det regnar hela tiden men det kom några stänk och solen fullkomligt vägrade att titta fram. Så hur underhåller man då två barn? Jo, vi tog fram balonger och fyllde dessa med mjöl. Det tycker dom var riktigt kul! " Look Angelica, we do our own toys!!!"  Vi åt även glass.



Idag har det varit betydligt bättre väder så vi bestämde oss för att besöka poolen. Efter 2 timmar där var barnen jätte trötta så vi tog bilen hem och jag lagade kykling och potatis"chips" i ungen med kallsås till. Det blev mumma!
Solen gick och la sig så det är kolsvart ute och jag känner mig allmänt trött... Blir en tidig kväll ikväll. Imorgon besöker jag och lilleman TVC.

Det var någon därute som undrade hur "jordgloben" satt. Den sitter som på en ställning och sedan är det en fontän runt som sprutar ut vatten hela tiden och alla barn + vuxna springer runt och leker i den. Detta är alltså hela lagligt.
En rolig grej!

Love,
A


P.s Ni är lite dåliga på att gissa priset, tycker jag!! ;)


Unisphere in Flushing Meadows Park, Queens, New York

Söndagen närmade sig med stormsteg! Jag var väldigt väldigt trött så jag snozade en hel del innan jag tillsut masade mig upp ur sängen. Hade ju som sagt planerat att dra till poolen med Mikaela, men när jag tittade ut genom fönstret så var det allt annat än sol... temperaturen visade runt 30 men det var mulet oxå duggade det lite lätt... Ringde istället till Therese och frågade henne vad som hände idag. Vi bestämde oss, på 3 minuter, att New york hade varit nice. Tog 12.04 tåget in.
Bestämde mig, för en gång skull, att sitta på övervåningen i tåget(det var en dubble decker). Då en familj precis var påväg att sätta sig ner och jag ville gå förbi säger mamma till sitt barn; "Du får flytta på dig A!" "Sorry" säger hon i nästa andetag och tittar på mig. Innan jag hinner tänka nästan ropar jag ut, ÄR NI SVENSKAR!!!?
"Ehhheee, hm ja det är vi, säger mamman till mig. Så jag sätter mig såklart i sätet framför dom och vi pratar på heela vägen in till Manhattan. Jag får reda på en hel del av deras liv, planer osv. Jätte mysig familj! Vi byter kontaktuppgifter och jag lovar att jag kommer hälsa på dom! De gjorde verkligen hela min dag!!

Väl inne i NYC går jag och möter upp Therese. Vi bestämmer oss för att åka ut till Queens och kolla på
 Unisphere som ligger i Flushing Meadows Park. Vi blötte ner oss i fontänen lite, det var skönt! För när solen äntligen tittade fram en slag så blev det riktigt hett igen!

När vi strosat runt därute ett tag och tagit en massa bilder osv så tog vi tunnelbanan in till Manhattan igen för att möta upp Josefine och Kalle. Vi åt pizza och bara gick runt och flamsade tills jag tog tåget hem igen vid 7pm. En riktigt bra dag!


Familjen jag träffade på!


Världen väntar på mig.


Pizzagalna ungdomar!


Vi gick in på American girls place. Therese och Kalle tyckte nog att vi hamnar liiiite fel;)

Så var helgen över. Redan måndag!
Love,
A

Poolhäng & spändera pengar.

Då var det Lördag igen!
Lördag hela veckan... ehehee jag har haft en jätte bra lördag!
Började med en liten skypedate med mamma och pappa innan jag drog mig ner mot poolen för att möta upp svenska Mikaela. Vi glassade i några timmar innan vi skilldes åt för en sval dusch hemma och sedan plockade Ida och Malin upp oss. Det bar av mot Jersey garden och IKEA.
Handlade alldeless för mycket på Jersey garden. Haha, jag åkte dit med tanken att komma ut tomhänt. ehee hm..... tre kassar fick följa med hem. Men jaja :)
Efter en "svensk" middag på IKEA och mycket skrattande i bilen påväg hem så blev det glass på coldstone.
Imorgon blir det mer stek vid poolen. Hoppas på bra väder!


Svenska tjejer på IKEA


Tyckte det var dags med en "matbild" igen!


Mikaela hittade en kräfteskiva påse


"En påse fest" stod det på den.


Okej, nu ska vi leka en lek!
Det ni ser på bilden är 5 par BH;ar och 4 par trosor och jag vill helt enkelt att ni ska gissa hur mycket jag betalade för hela kalaset (Ni kan skriva i kronor).
Jag tänker inte avslöja vad jag betalade förens 7 personer gissat.
Good luck!:)


Mitt första inköp från Abercrombie&Fitch. Kom undan med 13 dollar(hade kostat; 60!!!)


En ny danskjol. Den lyfter sådär underbart när man snurrar! Jag saknar buggen och ska absolut dansa tills fötterna domna när jag är tillbaka i Sverige igen!

Det var allt för mig idag.
Jag hoppas ni hade en trevlig lödag!

Love,
A



Sa nå'n vatten!?

Vilken fruktansvärt varm dag! Mellan klockan 1-3pm kändes det som 46 grader(det var bara 42.........). Och denna varmen ska fortsätta över hela helgen. Dock inte riktigt lika varmt. Ska bli runt 38...
Igår efter att barnen varit på camp och J tagit sin välförtjänta nap åkte vi till Cardvel för att käka glass. Det vart vi värda! Och såklart drack vi 5 liter vatten var...typ... När glassarna var uppätna gick vi ut i "väggen" igen. Det känns verkligen som att man går in i en vägg när man öppnar dörrarna. Tänk er att gå, leva och arbeta i en bastu 24 timmar om dygnet. Ungefär så känns det.
Åkte till biblioteket en sväng innan vi drog oss hemåt för en kalldusch av barnen och sedan när mina vföräldrar kom hem åkte dom iväg till "The turtel back zoo" som TVC hade hört. Heeela stället!
Jag däremot duschade iskallt i 20 minuter och gjorde mig iordning för att möta upp Malin och gå och käka middag innan det blev biodax. "Friends with benefits" kan absolut INTE rekommendera den! Det är som en b-film till No strings attached. Fy, va rusktigt dålig. Men det gjorde inget. Jag hade en jätte trevlig kväll ändå!

Ska draaaa till poolen nu så bilder kommer senare/ikväll :)

Update! Här kommer bilderna nu;


Denna temperaturen vaknade jag till klockan 7am...


En svättig tjej efter camp.


Glassätning!


Jag och Malin på biokväll!


Love,
A

It's hot.

Det ända jag kan säga om dagen är; VARMT
Jag fullkomligt älskar värmen och klagar aldrig på att det är för varmt (snarare förkallt) men denna varmen alltså... även jag tycker att det är lite "jobbigt". Det hade inte varit jobbigt om man varit på semester och kunnat göra vad man vill hela dagarna, eller om man hade haft en AC anläggning i huset. Dock så är inte mitt fall....
Jag kan trösta er med att det kommer inte bli svalare imorgon. Så ni behöver inte vara ledsna ;)


Kolla bara på det jag ringat in, herre min skapare!
Hur ska jag klara av dagen? Med två barn som är helt utslagna dom med av värmen...?

Love,
A

Concert!

Hej alla nära och kära.
Klockan börjar närma sig tio här borta på andra sidan jorden och jag sitter med AC;n på högsta nivå, nyss hemkommen från en fantastisk dag. Ja, den har faktistk varit fantastiskt!
Det började med lite slappande på förmiddagen och sedan gick jag bort till poolen för att möta upp Therese. Vi satt och pratade lite och stekte. Hämtade upp barnen vid 1pm och sedan badade vi tillsammans allihop tills klockan slog 3 och det var glass time och sedan lite naptime för lilleman innan vi åkte till whole foods för att handla lite matvaror åt min värdmamma.
Hem och börja laga middag och undertiden knackade Therese på och satt och pratade med mig och barnen. Gav E&J ett bad innan pappa D kom hem och vi åt middag ihop. Räksallad. Tog en dusch och sedan åkte vi till flood's hill för att se på en gratis konsert som dom har varje onsdag här i South Orange :). Åt glass och träffade på Malin och Ida. Det blev en jätte bra kväll! Kändes så svenskt att sitta där på sin lilla filt och titta ut över publikhavet av ätande föräldrar och omkringspringande barn.


<3




Utslagna!


Påväg till konserten.






Dagens outfit; Ser ni hur bruuun jag blivit!? :D

Love,
A



När man är aupair krymper världen.

Sedan jag kom hit har jag inte en endaste liten gång gått in på aftonbladet/expressen för att se vad som händer i Sverige/världen. Jag kan avslöja att jag varit inne på smp.se 3 gånger sedan jag lämnade mitt kära hemland. Som rubriken lyder; När man är aupair krymper världen. Jag har aldrig haft något stort intresse av att följa med i nyhets sverige men under detta året har jag verkligen stängt av från krig i afganistan, svält i africa, bombhot och hur vi ska kunna rädda våran natur. Just under detta året kretsar allt i mitt huvud om just mig. Tänk så självisk man kan vara ibland? Men så förbannat skönt. Jag blir bara deppig av att kolla på nyheterna och inse att alla dör över allt hela tiden. 
Om jag, om sisådär 20 år, skulle vara med i en frågelek om vad som hände runt om i världen just år 2011 skulle jag kort och gott kunna säga att det jag minns var att Storbrittanien hade ett bröllop och att jag fick uppleva USA och dess folk på nära håll.

Tack för mig!

Love,
A

En varm helg! :)

Okej! Jag kan börja med att berätta att harry potter var bra. Helt klart sevärd.Dock kom jag och Therese på mycket bättre avslut än det som faktiskt var. Har tänkt läsa sista kapitlet ur sista boken för att kanske få en annan vinkel på det. Det blev iallafall en lycka kväll, tillslut.
Var hemma runt 1 tiden. Kröp ner under täcket och sov några timmar innan jag gick upp och skypde med mamma och pappa och sen runt 11.30 kom Malin och en tjej som heter Ida och hämtade upp mig för att köra till Long Branch som är den närmsta stranden härifrån vid Jersey Shore. Efter 2 timmars bilköning (japp, ) kom vi äntligen fram ( det skulle tagit 1 timme). Såklart gick solen imoln och det var pissekallt. Men efter lite övervägande och trotsande stannade vi ändå kvar så att vi hann med lite sol, bad i stora stora vågor, pommes på stranden och äckliga babygelé grejer i hela havet. Var i SO igen runt 7 tiden. Gick ut och åt på Bunny's. Lugn kväll annars.


Hittade en häftig vägg dom målat precis som en liten stad.


Här har ni den från sidan.


Ida &Malin.



Söndagen kom och solen med den! Jag och Malin bestämde oss för att inta South Orange Community pool denna dagen. Therese kom även hon för att joina oss. Efter 6 timmars pressande i solen bestämde vi oss för att åka till Maplewood och käka indiskt. Det slutade med att vi kom hem med 1,5 lite glass för 3 dollar som vi slaskade i oss på tio minuter, hehe.


Therese &Jag i tha pool!


Jag ville köpa den lilla förpackningen med glass. Therese hade helt andra planer...


Glass glass glass, i stora lass lass lass!

Riktigt chill helg må jag säga! Härligt att ha fri tillgång till pool när det är så varmt och skönt ute :)

Veckan har börjat bra. Har fått in en AC i mitt rum (jippi!!).
Har kunnat ta ledig några dagar när Martin &Filip är och hälsar på:)
Det är varmt och härligt ute. Och ska tydligen vara det hela veckan!
På Fredag ska vi få 39 grader.

Love,
A


Update kommer imån.

Uppdatering om helgen kommer imorgon :)

Flygbiljetten är beställd :D

OM 2 MÅNDER ÄR MINA ÄLSKLINGSGRABBAR HÄR HOS MIG OCH SKA RÖJJA PÅ MANHATTAN! :D
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHJAAAA!!


Hittar tyvärr ingen bild på Filip. Men vi kommer ändåså ha så sjuuuuukt kul! :D

Love,
A

Kvällens!

Kvällens outfit;




Saknade Sverige.

Det är inte förens man pratar med dom där hemma som man inser vilken enorm saknad och stor plats de fyller i hjärtat. Det finns så mycker jag saknar med Sverige!

-Kunna gå ner till Lisa och äta bullar i trädgården.
-Planera resor med Pauline.
-Träffa alla min syskon sådär spontant!
-Klä mig i mina finaste 50 tals kläder och åk ner till Tyrolen för att drömma mig bort.
-Kunna köra vart, när och hur jag vill!
-Få göra iorning min Anglia så den snart kan ut på vägarna och rulla.
-Drömma mig bort till det USA som jag alltid föreställt mig.
-Sena nätter med mamma i soffan där vi kan prata om alla bekymmer.
-Umgås med Martin.
-Kunna träffa på någon när man är ute och går som man känner.
-Köpa biliga kläder på Gina.
-Få sova i min säng
-Tycka att helgen har varit bra fast att jag inte spenderat ett öre.
-Spara pengar.
-Börja köra lastbil igen.
-Mysiga hemmafester.
-Baka kringlor med mamma.
-Känna mig rik med alla dessa nollor i Sverige.
-Sappa mellan svenska TV program.
-Kunna föralltid känna mig stolt att jag inte bara bott i Lilla alvesta(benestad) hela mitt liv utan åkt ut och sätt en liten bit av världen.

Det finns en massa mer jag saknar såklart!

<3

oJ, dA!

Hehhe, jag kom på att jag visst inte alls varit här 166 dagar utan 196, hehehhe^^
Så det är alltså 169 dagar kvar tills jag är hemma i Sveariket. hahha piiinsamt ;)

Upp och ner.

Mitt humör har verkligen åkt upp och ner idag. Ibland är det bra, ibland är det mindre bra. Det var kallt på förmiddagen vilket gjorde mig uttråkad för då kunde inte jag glassa vid poolen som jag hade tänkt. Satt istället ute på däcket och läste ur min fantastiska bok! Och åt cornflakes kakor, hehehhe!
Framåt eftermiddagen steg dock temperaturen till 30 grader igen, så då blev det lite skönare, men dock kalla vindar...
Sen när barnen och jag skulle vara ute och leka ( barnen lekte i vattenspridaren) så halkade jag på decket och föll handlöst över det fem trappstegen. Är lite blåslagen och med ett ont knä plåstrades det om av doktorerna E&J!
Potatismos och köttbullar blev det till middag.
Kom precis hem efter en shoppingrunda(läs matvaruinhandling) med min vmamma.


Bild från i tisdags då de cyklade genom the sprinkler :)




Imorgon är det premiär, här i detta sega land, för den alldra sistaste filmen i Harry Potter serien. Fy, jag tycker det är ledsamt! Jag har ju lixom vuxit upp med att se fram emot en ny harry potter film och nu är det strax över... Det måste betyda att man blivit vuxen(vuxnare)!?
Bion visas iaf kl 10pm och ska ses tillsammans med Therese!

Love,
A

166 dagar i Staterna!

Räknade precis ut att jag varit i staterna i 166 dagar vilket betyder att jag har 200 dagar kvar innan jag återvänder till Sverige. Känns lite sjukt...
Igår var det 20 dagar kvar tills min 20 årsdag! Det var ju för sjutton igår jag sprang ut och in till postlådan och väntade på att körkortet skulle dimpa ner, vart tog tiden vägen!?

Ah, det var bara en lite parantes ;)


Bjuder på en exakt två år gammal bild från Öland 2009:)

Love,
A


Spöregn och solsken!

Idag har det varit onsdag. Denna veckan har kännt som att det gått jätte snabbt!
Bara två arbetsdagar kvar sedan har ännu en vecka av mitt aupair år avklarats. Ibland springer tiden iväg, och ibland inte...
Det har nästan varit lite små kyligt ute idag. under 30 strecket, mulet och ingen luftfuktighet. J och jag åkte till TVC, gick bra! Stack hem och käkade lunch innan han tog sig en nap och sedan var det dags att hämta E. Hon var trött efter en lång dag på camp så vi tog det mest lugnt på eftermiddagen. Bakade corn flakes kakor gjorde vi, mumma! Har inte ätit det på säkert ett år. Dom blev jätte goda och E älskade att baka dom!
 
Nu ikväll har jag träffat en ny tjej som rematchat från en annan liten by här i NJ. Hon och hennes kompis och jag var på the Diner och käkade. Jag åt bara efterrätt hehe ;)
Mycket trevliga flickor :)

En häftig sak som hände ikväll var att när vi alla satt runt middagsbordet här hemma så säger min vpappa helt plötsligt "Jag tror det kommer regna?" Och då var himlen helt blå och solen tittade fram. Så min vmamma sa att det är nog best att ta in tvätten. När hon öppnar dörren har det börjat regna. Precis när hon fått in kläderna vräker det ner. Verkligen som att himlen bara öppnade sig! Gaaalet!! Så håller det på i kanske 2 minuter. Strömmen går i hela huset och min vpappa rusar ut och ta in grejer som inte ska bli blöta. När han kommer in slutar det regna och solen tittar fram igen. Allt detta sker på mindre än 10 minuter. Från att ha gått från sol till spöregn till sol igen. Så himla häftigt! Men jag förmodar att det är det som kallas tropicén? 

Klockan närmar sig elva och jag måste gå och lägga mig innan elva idag känner jag! Har varit väldigt trött hela veckan men sen blir det ändå sena kvällar för att man har så "mycket" att göra på kvällarna...
Jajaja, förlåt för att det inte blir några bilder idag heller.
Tack för att ni ändå är trofasta och fortsätter läsa :)

Love,
A

P.s Tack så jätte mycket för brevet Lisa<3

38 grader och luftfuktigt!

Hejohå!
Vi har haft ett par varma dagar att börja denna veckan med! Uppemot 35 grader och typ 100% luftfuktighet - häärligt! Jag älskar sommaren och kommer aldrig att kunna ställa sig tillbaka till de tråkiga Sverige vädret. Så Sverige - Skärp till dig till nästa sommar som kommer spenderas på det avlånga mellanmjölkslandet :)

Igår spenderades dagen vid the community pool här i South Orange. Väldans trevligt. Lilleman var som en fisk i vattnet trotts att han inte riktigt får. Men det gick bra! Alla överlevde. Idag visade mätaren 38 grader i solen vid 12 tiden. Gaaalet! Men jag gillar't!
Det blev glass och spring i vattenspridaren denna eftermiddag.
Imorgon väntar TVC med lillkillen! 

Klockan är tio och jag känner för en tidig kväll! Duscha och sen läsa några sidor av den nyinförskaffade "The girl with the dragon tattoo" Underbart bra! Och jag vet att det kommer vara en av det första filmerna som kommer rullas i dvd:n när jag antar svensk mark igen! Mer än ett år sedan jag såg den sist!

Love,
A


(Glöm inte skrolla ner och titta på alla bilder jag lagt upp från Minnesota resan:)

Bilder från Minnesota:)

Här kommer ett separat inlägg med en massa bilder från veckan :)

ENJOY!

Onsdag 6 juli;



När jag var i the sculpture park hittade jag dessa stenblock med en massa fina citat och visdomsord på. Här är ett smakprov :)


Jag kände mig lite hemma när jag såg hela gräsmattan full utav dessa blommor!


"Spoonbridge and cherry"


Hittade en häftig vägg på min cykeltur genom Minneapolis :)


Detta vart kvällens utstyrsel inför båtfärden på Mississippi floden:)


Minneapolis


Jag hittade en mysig promenadväg påvägen hem genom skog och grejer :) Jag saknar naturen!


Där man bla kunde hitta små lossas grodor :)


Och medelanden i betongen.





Torsdag;


Det första jag möttes av när jag kom till Lindstrom var "Swedish Inn family resturant".


Och även "the coffee pot"


Svenska kyltar!


Svenska flaggan :)


Fler skyltar


En close up på the pot.


Hittade en snygg bil!


..när jag var påväg till "The beach"


Karl Oskar och Kristina stod på sin vanliga plats!


På kvällen gick jag på Lindstrom's Ladies' Nite Out.
Mycket mycket trevligt!


Lindstrom skulle utse en Prinsess inför karl oskar days. Här var kandidaterna.


I en butik bjöd dom på cupcakes!


Såhär såg papperet ut där man skulle fylla i alla butiker :)


Såhär såg armbandet ut när man gått till alla butiker :)
Fick även med mig en karloskar days grej att sätta på tröjan!


Jag hittade en gammal antik affär med en massa fina grejer!





I ett litet badrum hittade jag massa fina saker!





I Gustavs gift shop hittade jag dessa talrikar!


Och dessa!


Till kvällsmat blev det Dairy Queen!

Fredagsbilderna hade jag tänkt vänta med att ladda upp därför att jag har inte fått alla fina bilder av Lisa som tog det flesta. Så ni får vänta lite med att se dom :)

Lördag;


Jag gick på car show:)


Sedan åkte vi på ett museum i Skanska. Detta är den äldsta bevarade kristna kyrkan som används i Minnesota!


En gammal bibel :)


Vi fick se ett bevis.


Detta användes som en vattenbehållare.


Vi hittade en gammal kistade som fraktaste över.




Jag och mina tjejer :)


Sedan blev det parad. Här ser ni två små söta barn. Prins och prinsessa för dagen :)


Flickorna gick i paraden med sina fina dräkter och delade ut godis :)


Det var gamla tanter som hade klätt ut sig till clowner :)




Fina flickor! :)

Detta var bilderna från denna härliga semester!

Love,
A
 

En snabbis.

Hej kära ni!
Jag måste tyvärr vara kort i dagens inlägg. Klockan närmar sig 12 och jag känner att sängen kallar. John blund har strött sitt sömnpulver över mig. Imorgon ska här fixas och donas. Rummet ska städas, kort ska postas, bilder ska läggas upp på bloggen osv. Ska försöka klämma in en glass och en snabb skype med familjen med innan jag ska hämta upp småttingarna igen!
Info om måndagen kommer imorgon, som så mycket annat :)

Love,
A

Parad i Lindstrom, MN!

Ännu en underbar dag i Lindstrom har perserat. Jag har hunnit med att gå på bil show (jätte fin!), marknad, äta hamburgare och titta på clogg dancing. Fy vad jag saknar tap dansen när jag ser på det! Vid ett tiden kom de jag umgicks med igår och hämtade upp mig så åkte vi till scandia. Där dom har ett museum. Vi gick på en guidad tur som var väldigt väldigt intressant! Sedan åkte vi och åt glass innan vi åkte tillbaka till Lindstrom igen. Lisa, kvinnan jag pratade med första dagen som är syster till kvinnan som tagit mig runt på ställen, tipsade om ett billigt taxi bolag som kör härifrån till flygplatsen för 55 dollar. Så de hjälpte mig att boka en taxi tills imorgon. Så himla friendly! Jag älskar folket här uppe! Jag vill INTE åka tillbaka ner till tråkiga NJ/NY!!!!  Det känns verkligen som att jag hittat hem här i Minnesota. Jag är ingen typical New Jersey/New York girl...
Vid sex tiden började paraden och de var så snälla som hade tagit med sig en extra stol till mig så jag satt med dom halva paraden. Flickorna gick faktskt i den. Dom dansar folkdans och visade upp sig så att fler kan bli intresserade. Jag tycker det är jätte häftigt att dom dansar det här då det knappt finns i sverige längre... Det kändes lite vemodigt att säga hejdå till dom ikväll då man aldrig vet hur långt tid det tar igen tills vi ses. Förhoppningsvis nästa år. Annars blir det om 3 år då det kommer och hälsar på i Sverige :)
Jag är väldigt tacksam för att jag fick lärakänna dom och se så mycket av svenskbygden i Minnesota! Detta har varit högst upp på listan på vad jag MÅSTE ha sätt innan jag är tillbaka på svensk mark igen. Andra saken på listan var Car show vilket jag även under denna vecka ha fått uppleva. Man skulle nästan kunna säga att jag är klar i usa nu. Vilket jag också känner mig, tyvärr. Jag hoppas att jag kommer ändra min syn väldigt väldigt snart för jag orkar inte vara nere och kluven 3000 gånger om dagen.
Detta inlägg avslutar jag med; Lindtrom, vi ses snart igen!

Alla underbara bilder kommer ni få ta del av på måndag/tisdag.
Take care
Love,
A

Tylers falls!

Hej på er!
Klockan är lite efter tio och jag kom hem för ca 30 minuter sedan. Dagen började med att jag vaknade tidigt. Klockan var åtta, jag fattar inte varför jag varknar så tidigt?
Efter att ha pratat med mamma lite och ätit frukost vilket bestod av gröt, färdigbrädd smörgås, yoghurt och färska jordgubbar - mums! Gick jag ner till stranden. Stannade 2 timmar. Brände hela min kropp... Gick och åt swedish meatballs innan jag tog en dusch och bytta kläder för att möta upp kvinnan jag träffade i går, hennes syster och hennes två barn 10 och 12 år. Alla var jätte trevliga! Vi åkte och tittade på en massa svenska grejer. Bl'a åt vi glass i Taylor falls där nästan alla svenska imigranter först kom till. Tog kort där moberg sov. Såg Nya Duvemåla huset osv. Jätte trevlig dag! Kvinnan med barnen hade varit utbytesstudent i sverige för 30 år sedan. Så hon kunde rätt mycket svensk så kunde även barnen! Dom gick i svensk skola lite också dansade dom den svenska folkdansen. Så himla häftig! Och jätte kul att få uppleva lite riktigt amerikansk kultur. Inte den i New York som är en blandning av hela världen...
Jag gillar Minnesota!

Nu är jag dock så himla himla trött så jag ska faktiskt smörja in mig en sista gång innan jag kryper ner under täcket och försöker sova några timmar. Imorgon är en ny dag :)
Bilder kommer som sagt när jag kommer hem!

Love,
A

Ladys nite out in Lindstrom, Minnesota!

You know what?
Jag har förflyttat mig till ny destination - Lindstrom, MN!
Även kallat "America's little Sweden"
Denna staden var anledningen till att jag överhuvud taget tog min semester vecka i USA.
Jag tänkte faktiskt berätta hur allt bara "föll på plats" i mitt lilla huvud en dag när jag stod och diskade.
Min värdpappa D var hemma från jobbet en dag för ca 3 veckor sedan. Han satt i matsalen och jobbade då han helt plötsligt sa ; "Angie! Are you coming with us to CT?" Ehm, jo det hade jag tänkt, svarade jag lite förvånat. "Good!! It so beatiful up there!" Efter att vi pratat lite om CT och hur vackert det är där uppe så återgår han till jobbet framför datorn och jag återgår till mitt diskande. Mitt huvud var fullkomligt tomt när jag helt plötsligt kände att 6-10 Juli lät så himla bekant? Kunde jag ha läst om det i min Turist katalog om Minnesota som jag beställt bara 2 veckor tidigare? Jag bokstavligt talat släppte allt jag hade i mina händer för att rusa upp för trappan och rota fram katalogen. Bläddrade fram till sidan där det stod information om Minneapolis/St.Paul.
July 6-10 Karl Oskar Days - Lindstrom,MN

Yesyesyesyesyesyesyes, jag ska till Lindstrom! Jag hade redan då bestämt mig! Fast att jag många gånger efter det velat fram och tillbaka!
Nu i skrivandes stund kan jag lugnt och sansat säga att jag absolut tog rätt beslut till att åka till den svenska lilla guldklimpen uppe i Minnesota - Lindström "The sister city to Tingsryd, Smaland" :)


Så efter att jag checkat ut från mitt hotell rum i Minneapolis tog jag en taxi till Lindstrom som ligger ca 1 timme uppåt i staten. Taxi snubben var en kul typ på 23 bast som pratade hela tiden! Det var jätte kul att få se lite natur. Det är väldigt likt sverige så jag förstår att svenskarna faktiskt Emigrerade till just denna stat! Taxi snubben berättade bla att hans farmor kom från Sverige(hon var tyvärr inte vid liv) och att när han var liten och hon tog fram lutfisken sprang alla barn för det var ingen som tyckte de var gott " It's invisoble and taste NOTHING!" hahah! När det varit tyst en stund säger han halt plötsligt "Do swedish meatballs acctualy excist?" Då höll jag på att dö av skratt! "Wow, okej! I thought it just was something my grandma' made up!"

När vi äntligen hittade rätt sa vi tack och hej till varandra.
Mitt rum, eller jag skulle mer vilja kalla det lägenhet, är riktigt riktigt mysig! Väldigt mycket wood. Tror inte jag kommer kunna ladda upp bilder, tyvärr. Jag är verkligen jätte ledsen för jag har tagit så mycket fantasktiska bider men det får nog helt enkelt vänta tills jag kommer hem på söndag kväll...
Efter att jag bytt några ord med mammsen och pups bara för att let them know that I'm alive and fine :), gick jag ner till informations huset som ligger precis jämte för att få lite info om karl oskar days 2011. Det var en jätte mysig tant som berättade allt för mig och gav mig mycket bra information! Så det första jag gjorde efter att ha pratat med henne var att gå ner till den lilla stranden dom har här där det var fullt av folk och jätte mysigt att sitta och slappa! Har varit 30 grader här så det var riktigt skönt :) Innan jag gick hem besökte jag en liten bensin station där dom säljer lite matvaror. Inte mycket men jag fick med mig en smörgås, gröt, yoghurt och färska jordgubbar för att ha till frukost imorgon!
När jag lämnat av grejerna i kylskåpet gick jag ner och drack kaffe på "Swedish Inn resturant" där jag pratade lite med servitrisen som var en jätte söt 18 årig tjej som skulle börja studera språk och som i framtiden vill jobba med barn. Lite roligt var att hon inte hade en j*vla aning om var en aupair är. Då märker man att man kommit ifrån "civilisationen" lite ;)
När klockan slog 4 drog jag till en lite butik där man fick en goodibag med en liten lapp i med alla butiker i lindstrom och även ett armband som man skulle samla fem berlocker till genom att gå runt till alla butiker på lappen, sticka in huvudet, få en stämpel på papperet och fråga snällt fall dom hade en berlock. Jätte rolig ide, jag älskar den! Så nu har jag besökt alla butiker och inhandlat en liten födelsedags present till lilleman som fyller år snart, en t-shirt och vykort. Jag gick tillbaka till info huset för att få en stämpel och berlock av dom. Hon jag hade pratat var där och utbrast när jag kom in genom dörren " She's from Sweden!!! And came all the way just to visit Karl Oskar days! How cool?" Så då var det en annan kvinna som började prata på om att hennes syster pratar flytande svenska och tog mitt mobil nr osv. Sedan var det ytteligare en kvinna som tyckte jag var CRAZY som åkte alldeless själv som nittonåring! Hon bjöd med mig imorgon på paraden. Jätte mysiga allihopa! Pratade även med en tjej i en annna butik där jag köpte en tröja som kunde prata svenska, hör och häpna! Hon var i 45 år åldern och hade fått lära sig det i skolan. Nu är det tydligen bara en skola kvar i Lindstrom som lär ut svenska. Kändes lite tråkigt men ändå kul med någon än ingen allt. Wow, asså jag kan inte berätta om alla underbara människor jag pratat med idag men ja, det var bara några.
En av det roligaste grejerna är att i varje butik finns det turistsaker. Dom har för amerikanskat (säger man så när det är tvättemot försvenskat?) usch da. Och jag håller på och dö varje gång jag läser det för det låter så himla kul! Och dom använder det oxå, det är väl det roligaste! Usch da på svensk/amerikanska blir Uff da.

Åt på berömda Dary Queen innan jag gick hem och slog mig ner i soffan framför TV för att försöka sammanfatta alla intryck jag fått idag!

Nu är klockan kvart i elva och det är dags att gå till sängs efter en kall dusch. Imorgon väntar en dag på beachen! Och även parad på kvällen:)

Love,
A

 


Cykelstaden Minneapolis!

Hej alla! :)
Gick upp vid halv nio idag trodde ja, kom jag på nu! Shit klockan var ju faktiskt bara halv åtta egentligen... hm, det var därför jag hann med så mycket och ändå hade ätit frukost innan klockan slog nio. haha ja där ser man!
Ehee, ehm jaja nog om det. Jag skypade med mamma, försökte få fram lite mer släktinformation osv. När klockan slog tio gick jag ut(det var hätt!!) och köpte mig en 24 timmars tillgång till cyklarna dom har här. Cyklade runt en massa, bland annat till parken där det berömda körsbäret på skeden är lokerad. Pratade med en turist. Väldgt pratglad sådan. Jag fattade dock inte ett ord av vad han sa för han stammade och grejer. Käkade lunch på Joe's gargae. Jätte ballt ställe :) gott var det med, åt risotto.
Cyklade lite till. När klockan slog 3 åkte jag till hotellet för att leta upp det närmaste target via datorn. Det var cykelavstånd så jag tog en ny cykel och cyklade dit. Köpte vatten, pennor och ett vitt linne. Ska se fall jag kan dekorera det imorgon :)
Duschade och klädde på mig andra kläder. Såg då i spegeln att jag fått en rejäl bränna på mina axlar/armar. Hoppade in i en taxi halv 6. Skällde lite på chafförern och hade mest lust att be han dra och helvete och ta taxin och köra själv. Han var så jävla trög! Viste inte vad jag skulle. Hade en knäpp gps och trotts att jag sa(dirigerade) exakt hur han skulle köra hittade han inte rätt. Så efter en färd på en kvart som skulle ta 5 minuter hoppade jag ur taxin och tackade för mig.
Kom fram till den lilla hamnen intill mississippi floden. Tog en boatcruise på 2 timmar med pizzadinner. Helt okej. Kul att få ha åkt på floden :)
Kändes och såg precis ut som i alla filmer man sätt om alla som åker på floden - ballt!
Gick hem. Jätte mysigt! Värsta fina promenadvägarna har dom här. Jag är så avundsjuk!


Här köpte man sin kod till cyklen.


En karta över var alla cykelstationer ligger. Om man lämnar tillbaka cyklen inom 30 minuter varje gång betalar man bara 6 dollar för 24h. Om du överstiger 30 minuter per gång får man betala extra. Väldigt smart system iaf! Varför har vi inte det i växjö?




The cherry med minneapolis downtown i bakgrunden!


Det var fina blommor i parken


Och fjärilar!

Och nu ville inte min dator vara med längre.
Jag vet inte fall jag kommer kunna uppdatera dessa sista dagar då jag troligtvis inte har tillgång till internet...
Ska se fall jag får upp resten av dagens bilder imorgon annars får vi helt enkelt vänta till måndag :)
Ha det så bra!

Love,
A

En liten hälsning.


Här är ett litet videoklipp som jag spelade in igår kväll. Dock ville datorn inte sammarbeta med mig så det är därför jag inte fått upp den förens nu, enjoy! :)

Love,
A

Mall of America!

Hej på Er!

Väckarklockan väckte mig vid 8 idag. Jag låg precis lika dant som när jag somnade. Jag var verkligen trött! Slötittade lite på tv och loggade in på datorn ihopp om att få prata med mamma. Men icke. Så istället tog jag mig i kragen och gick ner och åt frukost. Buffen kostar 15 dollar.... Helt okej!

Sedan beslöt jag mig för att ta the light rail till "Mall of America" Som är en av USA största shopping center. 400 affärer och med ett stort nöjesfält located in the mall.
Det tog cirka 35 minuter dit och kostade 1.75 så det var billigt och bra! Kul att få se lite mer av minneapolis. Det känns som att detta är the city of biking. Cykelvägarna är många, cyklisterna lika så. Det finns "cykelställ" överallt där man betalar i en automat som sedan ger en en kod att slå in på cyklen i cykelstället, grab a bike och sen är det bara cykla på så mycket du orkar. Det känns kul att se att det faktiskt är någonstans i USA som dom tänker på miljön inte bara lilla Sverige :)

Första intrycket av shoppingcentret för mig var typ " Detta var väl ingen speciellt...". Tills det att jag hade gått runt i ca 4 timmar och kände att "nehe nu börjar det spinna mot sitt slut "hittade jag hem! Det hade nyöppnat en "Bettie Page" affär för 8 veckor sedan. Det är den första affären utanför cali/Nevada. Efter en timme i den butiken och ex antal prövade plagg kom jag ut med en snygg påse rikare och 1000 dollar fattigare men vad gör det när man har semester? ;)

Var tillbaka på hotellrummet runt 6pm tiden. Var bjuden på ett födelsedags party ikväll vid sju men jag orkade inte gå på det. Man bli så himla trött av att gå en hel dag. Och sen gör det mycket att här i Minnesota är det ytteligare en timme bakåt vilket gör att det skiljet 7 timmar mot sverige istället för 6.. Så jag har istället ätit middag här nere i hotell resturangen och bara tagit det lugnt. Ligger nu uppe på rummet och ska snart släcka lampan :)

Imorgon väntar lite mer utforskning av minneapolis och förhoppningsvis en tur på mississippi floden! Innan det är dags för ny destination på torsdag.

Cykelställ på the light rail.


De hade roligheter för barnen. Bland annat miniponisar och getter? How weird?


Parisehjul


Lite mer karuseller


Lite SvampBob!


Inne i en liten sovenir butik hittade jag "Swidish fish" som denna gången faktiskt var svenska fiskar som vi äter i sverige, mums! :)


Den bara låg där, helt oemotståndlig!


Provade en dress jag länge suktat efter på nätet och varit så nära på att klicka hem. Tur att jag inte gjort det! Jag älskar den men skjolen som jag håller i handen var lite för lång för min smak så den blev det inte...


Denna blev det istället! Jag är kär. Denna kära klänning ska jag bära medans jag kör runt i min lilla ford anglia sommaren 2012, kommer bli såhimla fint :)


Dom hade även lekt med lite lego inne i varuhuset.


Jag åt frozen yoghurt.


Hittade en fin minnesota tröja.


Även denna tröja från reastället fick följa med hem från F21 såklart ;)


Hittade äntligen ett par lättare skor än min gympadojjer.




Det ligger dock en liten underbar sak till i påsen från Bettie Page. Den visar jag när jag landat i NJ igen :)


Love,
A


4th of July 2011

Jag tänkte helt enkelt bara forsätta på det förra inlägget.

Flygresan gick bra och jag landade välbehållen! Efter en 15 minuters färd i en shuttel som kostade 17 dollar kom jag fram till mitt hotell nära downtown Minneapolis. Jag fick ett stort rum med en king size bed. När jag lämnat grejerna på rummet gick jag ner till downtown för att kolla läget. Dött som i graven jämfört med New York och även South Orange, haha! Nejmen jag gillar't! Vädret var sååå himla fint! Klarblå himmel och uppemot 30 grader. Jag hittade ett mysigt steak house där jag gick in och åt en hamburgare innan jag återvände till hotellet för att bli upplockad av en tysk aupair som jag fått kontakt med via våran organisation. Hon och hennes amerikanska vän var väldans trevliga! Vi satte oss på en uteservering nere vid the mississippi river för att invänta fyrvärkerierna! Tillslut, efter mycket shattrande om livet med min nyfunna vän satte dom igång. Det var såå himla vackert! Och det kändes så mäktigt att faktiskt få fira 4th of july med utsikt över mississippi floden!
De körde hem mig så att jag var hemma till halv tolv. Jag var så trött så jag till och med glömde att borsta mina tänder innan jag somnade som en stock i sängen!


Den lilla skylten nedanför EXIT säger " God bless America" Det är då man känner att man verkligen är här!


Dagen till ära bar jag min nyinköpte shorts som inhandlades i söndags. Jag älskar dom! :)


Mitt hotell


Skyskrapor i Minneapolis


Något fint hus!


Folk nere vid floden :)


Jag och tysken Penne




Happy 4th :)

Love,
A

Skrivet 4 Juli 2011.

Hej alla kära läsare!

Vilken intensiv morgon det blev för mig. Jag är inte alltid den bästa på att planer och framför allt- packa! Jag hatar verkligen att packa. Jag vet aldrig vad jag ska ha med mig och är så himla rädd att glömma något. Så jag skjuter på det till sista sekund. Nu hade iallafall dagen D kommit. Efter att ha pratat med mamma på skype, duschat, ätit frukost och pratat med martin var det dags att stänga igen väskan och fara iväg till flygplatsen.

Flygrädd som jag är sitter jag nu i vänthallen på newark flygplats och väntar på att få gå ombord på planet. Självklart var jag en av dagens många stickprov vid säkerhets kontrollen "Follow me ma'm!" Det gick bra, jag kom igenom utan några större hinder. Det är ca 40 minuter kvar till jag lämna den trygga marken för en flygresa på ca 3 timmar. Till en delstat(ja, jag kommer vara kvar i landet), som jag sålänge velat besöka. En delstat som var avgörandet till att jag faktiskt ville åka som aupair. Jag pratar såklart om kära kära Minnesota! Detta är en väldigt efterlängtad trip jag tar! Och jag ska njuta till fullo av min veckas semester för att utforska minnesotas gömda skatter. Jag hoppas jag hittar något intressant och får en helt underbar vecka i delstaten :)

Jag kommer försöka uppdatera bloggen medans jag är iväg så att ni kan följa mig på min resa genom minnesota i jakt på att hitta något livstecken av avlägsna släktingar!

Take care
Love,
A


En lördags tanke

Ehhee okej instället för att vara så himla serigösa som i förra inlägget måste jag berätta för er att alla grannbyaR här omkring började smälla raketer i går kväll och hållt på hela dagen idag. Alla dessa raketer måste ju innebära någonting? Jo - 4th of July! Det ska börjas i tid vettni ;)

De flesta aupairer har planer inför måndag då independence day inträffar. Jag har oxå planer! Jag ska sätta mig på ett plan. Alldelless ensam. Okejdå, kanske inte ensam, hela planer kommer nämligen vara fullsatt, men jag kommer inte känna någon. Jag ska åka på en resa. Bakåt i tiden skulle man kunna säga. En resa som jag gör för två. I mitt minne kommer min underbara farmor att följa med. För flera år sedan pratade vi om att göra en liknande resa. Den blev dock aldrig av. Jag lovar att ta hundra miljade bilder. När jag kommer tillbaka ska hon få ta del av dessa bilder och jag ska berätta och förklara allt vad jag varit med om. För jag vet att hon är intresserad och nyfiken!

Farmor, detta gör jag delvis för dig!<3


Love,
A

Livet i USA.

Hejsan på er!
Fy vad jag känner mig tråkig som bloggare! Bloggen har legat lite på hyllan nu det senaste veckorna och det kan väl bara beskrivas med att jag också "legat på hyllan" lite... Jag har varit väldigt upp och ner den sista månaden. Många tankat och funderingar har flugit genom huvudet dag som natt. Aupairlivet är ju som sagt inte alltid en dans på rosor... Och jag har verkligen kommit till insikt att detta livet har nu även här blivit en vardag. Man vill alltid finnas till hands, men ändå vet man inte om det räcker?

När jag bodde hemma i Sverige tyckte jag att det var skönt med fredagar för det innebar helg och på helgen är man ledig, ledig, vilket i detta fall innebär att man kunde tycka att det var okej att stanna inne i soffan hela dagen med pyjamas på och sitta och titta på film och äta godis.
Här när det kommer till fredag är jag såklart glad över att jag är ledig. Men med helg innebär det - ingen bil vilket i sin tur innebär att det jag kan göra är att ta mig in till NYC. Visst jag älskar new york men jag känner att ibland hade det varit kul att kunna åka och shoppa i ett stort varuhus, äta på cheesecake när jag vill osv... Istället för att känna mig ledig känner jag mig innerst inne stressad för att jag känner mig lite instängd.. Och så fort man inte gör något en dag och sedan, på kvällen, läser aupair bloggar om tjejer som gjort det ena med det andra får man panik för man har bara " tagit det lugnt" en dag.

Livet i USA är inte alltid så lätt.

Love,
A

Bild på våran bil!


I går(onsdag) bestämde jag och E oss för att ta ut alla målagrejer och ställa oss och rita ute i trädgården då det var så fint väder! E befallde mig att rita av bilen. Här ser ni resultatet ;)

Jag orkar inte skriva ner vad som hänt denna vecka. Det har varit en fruktansvärt bra vecka fast att familjen åkte hem. Men jag tror bara jag helt enkelt behövde stilla mitt sinne med att träffa dom och krama dom och se att de mår bra :)
 
Snart åker jag ut på ett äventyr, till en helt ny destination som jag så länge vela åka till! Jag längtar så jag spricker och är så himla taggad! Det ska bli så himla himla roligt! Iiiih:D

Nu blir det sängen! Sista arbetsdagen imorgon, sen är det seeeemesteeer :D
 
Puss&Kram
A

Måndag 27 Juni

SEX MÅNADER I AMERIKA!!!
Firades med att säga hejdå till familjen.... kanske ingen rolig händelse men ack så nödvändig. And because of them, kommer mina resterande 6 månader att gå fruktansvärt bra och jag kommer ha så himla roligt längs vägen! För nu har jag fått ny energi och känner att "I can do this!!" :)
TACK, JAG ÄLSKAR ER!<3


Frukost time !


Downtown South Orange!

Denna bilden får avsluta Familjen S's vistelse i det stora landet i väst! :)
Tack för att ni kom! 

Take care
Love,
A




bloglovin
RSS 2.0