6 Januari 2011

Hej&hå!
Jag måste bara börja med att säga att jag tycker det är så roligt att så många läser och kommenterar min blogg! Det värmer i hjärtat att så många vill följa mig och få en inblick i hur mitt liv ser ut just nu. Jag vet att det är fruktansvert tråkigt att läsa en blogg utan bilder! Och som Mats kommenterade att jag inte får glömma alla dessa hätfiga "trucks" som finns här! Måste verkligen försöka fånga en riktigt snygg på bild så jag kan visa Er.

Dagen idag har gått ruskigt fort. Barnen har varit snälla och min värdmamma har försökt att gå igenom alla viktiga grejer för mig så att jag är väl förberedd inför imorgon - min första dag ensam med barnen.
Ikväll gjorde vi korv stråganoff till middag! Det är jag mest nervös inför, att laga mat. Känns som att jag är så sjukt dålig. Men min värdmamma säger att jag kan vara lugn. Så då tänker jag vara det!

Jag fick prata med mamma och pappa idag genom skype, underbart! :) Dagarna här borta går så fort. Ena sekunden känns det som att jag varit borta två månader för det hänt så mycket. Men i nästa andetag känns det som att jag stog på landvetter flygplats och såg min familj åka ner för rulltrapporna, igår. Just nu känner jag mig stark. Jag kommer fixa detta! Imorgon kanske jag inte säger samma sak.. Hahah, nej jag skojar bara:) Jag tror att jag och barnen kommer få ett underbart år tillsammans!

Time to go!
Tack än en gång för alla som kommenterar, det blir mycket roligare då! :)
Puss&Kram

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej Angelica,

Vad härligt att du kan vara positiv och blicka framåt. Familjen känns ju kanonbra :)

Många långa kramar

Sandra

2011-01-07 @ 15:15:35
Postat av: Lovisa

Jag läser jämt! Är SÅ roligt att följa folk som man känner på deras resa, ditt år kommer att gå SUPER, Angelica! :)

2011-01-07 @ 21:29:14
URL: http://lovisanannyal.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det är fantastiskt att se bilderna du visar, det är miljöer man ser i TV, och som vi smålänningar inte direkt vistas i så ofta.

2011-01-08 @ 11:35:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

RSS 2.0