Välkommen till min blogg!

Tjenixen!
Mitt namn är Angelica. Som ni säkert förstår på namnet så kommer jag inte befinna mig i Sverige någon längre tid framöver. Jag kommer göra som Karl & Kristina gjorde för 100(?) år sen, utvandra till Amerikat.
Under ett års tid, 365 dagar, kommer jag att bo och leva tillsammans med en, för mig, helt okänd familj och ta hand om deras barn. Kort sagt; Jag kommer jobba som en aupair.

Detta är en dröm som jag haft i ett par år nu. Att en dag, ta mitt pick och pack, lämna landet lagom och korsa Atlanten för nya äventyr.

Jag orkar inte berätta om allt, alla upp&ner, berg&dalbane tankar osv. Men jag tänker berätta hur det har gått till att få denna underbara värdfamilj jag (läs dom) hittat. Okey.
Den 11 september blev jag medlem i Skandinaviska Institutet (Aupair in America). Och började på min ansökan till aupair i usa. Jag gillar deras upplägg väldigt mycket! Man får hela tiden feedback på en gång för allt man skriver. Sen den 29 september vart jag klar med allt skrivande och så så då tog min intervjuare kontakt med mig och vi bestämde ett datum - 7 okt.
Den 18 okt blev jag sen godkänd och familjer i USA kunde börja ta kontakt med mig. Ingenting hände, och ingenting hände.. Telefonen va tyst, tyst, tyst!
Men sen den 28 okt (alltså i förrgår) öppnade jag mejlen som vanligt, och där va de: Interested hostfamily-
Hade fått mejlet 5 minuter innan och fem min efter skickade jag iväg ett JA TACK, JAG VÄNTAR PÅ ERT SAMTAL.
Runt niotiden ringer telefonen. Jag och värdmamman pratade i 4 minuter (HÖGST!). Hon frågade fall jag kunde komma den 27 dec. Efter att vi lagt på får jag ett mejl från henne där de stod att hon tyckte jag värkade som en perfekt aupair för dom och att hon ville ringa och prata i morgon och kanske även matchas redan då. Det kändes som att hon/de redan hade bestämmt sig för mig. Vi hade ju bara pratat i några minuter och hon va redan övertygad. Hon ringde på kvällen sen igår (29 okt). vi gick igenom lite mer ingående om jobbet och sen så sa hon att "Men då går jag in på min sida och kickar i att vi vill matchas" sagt och gjort.

Jag fick en riktig lyckokik och alla tankar bara for runt. Jag va så glad! Så himla glad!! På under 30 timmar har jag fått min första match, pratat med mamman två gånger och matchats med varandra. DET HAR GÅTT FORT! 
Så, den 27 december kommer jag att sitta på ett plan till min dröm, till New York, till ett helt nytt kapitel i mitt liv.

Som ni säkert förstår kan jag inte skriva så mycket om familjen men det är en
Mamma och Pappa
State: NEW JERSEY,
Gender and Age of Children: Female-5, Male-3
Pets: None

De bor 30 minuter med tåg från Manhattan penn station. HUR BALLT ÄR INTE DEEEE!?!?!

Så nu återstår det bara för mig att säga
Välkommen! Häng med på mitt livs äventyr!
Kiss&hugs
Angelicabloglovin
RSS 2.0