Massa snö, mall och sleepover.

När jag vaknade vid 9 tiden i lördags morse var marken fortfarande bar. Det regnade lite lätt ute och efter några sms med Therese kirrade vi en dag på Willobrock mall. Båda (för omväxlings skull) var enormt shopping sugna så vad passar då bättre?
Visst hade vi en liten susning om att det skulle kunna komma 1-2 inches snö.
När jag klev utanför dörren klockan 11.15 hade ett täcke av snö lagt sig över South Orange. Den första snön för året hade anlänt. Innan jag nådde buss stoppet så jag ut som en snögubbe. Det blev en magkittlande resa till Livingston längs med South Orange avenue som på ett ställe är grymt snirklit.
Jag kom fram levande. Jag och Therese åt lite frukost på Duncin innan vi satte oss i bilen för att köra mot Wayne. Det gick lite saktare än vanligt men vi var där på en halvtimme. Hann slötitta lite i affärer ca 1 timme innan Therese fick ett oroligt(?) sms av sin värdmamma där hon bad oss komma hem nu.
På vägen hem körde vi igenom nedfalna el ledningar och såg stora trän över vägarna. Vi var tillbaka hemma hos Therese vid 4 tiden. Ingen amerikan ville ut på vägarna så vi fick heltenkelt ha en sleepover. Therese jobbade några timmar på kvällen så det blev lite tvtittande och massa prat om allt och inget, framtiden och aupairåret.
Vi var lyckligt lottade som hade ström hela lördagen. Min telefon ringde och pep stup ikvarten om oroliga aupairvänner som undrade om ström, internet osv. Visst blinkade det till i lamporna x antal gånger under kvällen. Utanför såg man hur det då och då lyste upp för en mikrosekund från el ledningarna som låg i snön.
Snön slutade inte falla förens midnatt.


M.A.C lanserade sin nya collection...
<3


Snö snö snö...


Jag fick med mig ett par skor och en onepice från Mallet. Inga stora pengar och inga stora inköp. Bilder på det kommer en annan dag!

Love,
A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

RSS 2.0