Avsked,

LÄS INTE DETTA INNAN DU LÄST;
Sandra<3Morgan!

När bröllopskvällen började lida mot sitt slut kom tårarna igen. Jag och Sandra grät i varandras armar. Denna gången för att det var dags att säga hejdå igen. En vistelese som var så kort har gjort så stort intryck på mig! Efter miljader med tårar var vi tillslut tvugna att släppa taget om varandra. Vi körde hem farmor till sig och jag fick än en gång krama henne hejdå. Det är alltid lika jobbigt!
Klockan närmade sig 12 men jag övertygade resten av familjen att åka ner till Tyrolen där jag visste att The Ark spelade. Vi lurade ut mina grannar och lite kompisar så att jag kunde ge dom en snabb kram och växla lite ord innan vi begav oss hemåt för att på vägen stanna till vid Lisa och kramas lite.
Martin, min gullpojk, kom till mig på natten för att bara ligga där jämte mig medans jag pratade på om kvällen och grät och försökte sova. Min fina vän!
Väckarklockan gjorde sig påmind vid 6. Gick upp för att duscha och packa om väskan lite. Klappade om katterna, som jag har saktat dom!!! Och gav sedan Martin en sista kram innan vi hoppade in i bilen och åkte ner till Köpenhamn. Efter mycket om och men, gråtattacker och kramkalas var jag den sista till att kliva ombord på planet. Efter långa långa långa 8 timmar kunde jag se de bekanta skyskraporna igen.


Bamse tyckte det var dags att stanna hemma. Nu har jag varit iväg förlänge enligt honom ;)


Lilla busan som blivit så snor kisse!

Lova,
A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

bloglovin

RSS 2.0